je? a do akej mieri pretoze moj je strasne a niekedy mi to uz vadi
je vas partner ziarlivy??
no ten moj je ziarlivy uplne v norme, nijake sceny ani nic podobnee, len ked idem na navstevu kamaratovi tak sem tam ma prosi aby som nesla aby som sla az s nim, ale to je uplne ok, vidim, ze mi doveruje a ked aj trocha ziarli, tak viem ze ma aj miluje...
no ine kafe je moj bratranec, ten na svoju priatelku uplne chorobne ziarli: trebars, ked ide domov po schodoch (byvaju v jednom panelaku), a vola jej kde je a ked mu povie, ze ide po schodoch tak jej odpovie, ze nepocuje kroky, musi mu davat telefon ku klucom ako odomyka, musi mu davat k telefonu zamraucat kocura aby jej uveril, ju to uz nebavi a chce to ukoncit, no on sa jej vyhraza ze si nieco spravi, toto je fakt horor myslim, ale snad uz naberie odvahu a skonci to s nim, lebo by cely zivot trpela
chcem sa opýtať, či to pri tej žiarlivosti al vlejete do očí..ja žiarlim potichu.. nechcem robit scény, nechcem aby sa cítil obmedzovaný a tak mam iba vnútri ten žiarlivý pocit.. niekedy to vypustím von ak sa stane niečo čo nemusel..a čo sa týka jeho žiarlivosti tak žiarlivý je v norme, čo ma niekedy poteší :) aj ked žiarliť nemá na čo ale to sme asi obaja rovnakí
Co je ziarlivost?
moj je ziarlivy..niekedy je to uz neznesitelne a stale sa koli tomu hadame..ale niekedy su dni ked sa kontroluje a vtedy je nam spolu super...uz som ho chcela nechat ale mam ho rada..lubim ho...aa neviem ci by som chcela byt bez neho...ale viem ze taky vztah nema asi zmysel
nooooooo unas je to tak, že môj priateľ je neuveriteľne žiarlivý. Mrzi ma to. AKO NEVIEM K ČOMU TO SPEJE :-(
Môj nežiarli..Teda aspoň to neprejavuje..Ale narozdiel od neho,ja žiarlim strááášne.:)
ked ziarli a je to v norme tak ma to tesi, neprekaze podla toho do akej miery je to podla teba pripustne, co je vela to je vela...aj ja semtam ziarlim