ahoj RNG mna uz poznas :) chcem sa ta opytat co vravis na samoopalovacie kremy skodi to zdraviu alebo je to docastny ucinok ze ked sa osprchujem tak sa do zmyje ??? dakujem za radu !
Samoopalovacie kremy skodia zdraviu?
janecka, to je len povest. Nic take, co by nahradilo ultrafialove ziarenie na kozu vo forme kremu neexistuje. A ani nemoze existovat.
sestra mala samoopalovacie mlieko ... hroza... bola flakata ... zlta... ruky mala flakate ... tvar ... vizeralo to strasne ... . Drzalo sa to na nej par (doslova) tyzdnov a pomaly fliacky ustupovali ... odvtedy uz nikdy nic podobne nekupila- Su to hluposti!
ja som počula len neviem kde že existuje niečo, tuším nejaký krém, čo nenafarbí pokožku ako opalovací krém ale dodá jej to isté ako slnko, vitamín D a ona následne nato zhnedne :D existuje niečo také?
presne tak. Hlavne sa jedna o tzv Nezmyvatelne kremy, ktore sa drzia na kozi a nedaju sa poriadne zmyt.Niekde zidu, niekde nie a zostanes pruhovany ako zebra.
Samoopalovacie kremy je podvod na ludi, nema to nic spolocne s opalovanim, sterilizaciou koze ultrafialovymi lucami a vyrobou potrebneho vitaminu D. Nie je to nic ine, len farbivo na kozu.
Je to len forma make-up u, aby si vzbudil dojem u ludi, ze si bol na rekreacii pri mori alebo niekde v tropoch.
V tropoch je moda opacna, tam sa snazia si zachovat co najviac bielu kozu a chrania sa vsemozne slnka....
Tak ja nie som RNG, ale ti poviem, že si to treba natierať pravidelne a, lebo keď sa osprchuješ, a nešúchaš to dolu, tak sa to veľmi ani nezmyje, ale asi by si nemal utierať, lebo vtedy to ide dolu a ostaneš fľakatý. V tom prípade si to natri zase. Inak, ke%d sa to vymýva, tak je to potom také žltkasté. Dobre je to natrieť na nohy, keď ich máš oholené a pillingom očistené.
REDSUN som zle napisal NICK