moja najlepsia kamaratka ma vsi a ma ich uz 2 roky vkuse a nevie sa ich zbavit a ja som ich od nej dostala a uz ich nechcem mat a ona sa toho nezbavi co mam robit?
moja naj kamaratka ma vsi
tak sa snou prestan bavit, ked ti to vadi, pripadne jej vysvetli, preco sa snou uz nechces stykat..alebo sa pohadaj s nou na zivot a na smrt, aby si mal adovod s as nou nebavit .. ale pokial je to tvoja najlepsia kamoska, tak by si to mohla skusit dako rozumne a pekne poriesit, nepresta sa s nou bavit koli tomuto
ja som sa s nou o tom rozpravala asi 100 krat ale ona povie ze ich nema a tak...
myslim, ze uz ste dost stare, pekne sa s nou o tom porozpravaj, sak aj jej to mozno vadi, len nie je to vzdy lahke, ked mas \"blbych\"rodicov
16 ja viem ze mozno to neni spravne ze sa s nou už nechcem bavit tak ale ja nechcem mat tie vsi
kolko mate rokov?
ja viem ale uz sa s nou nechcem bavit a neviem ako jej to mam povedat ved nechcem mat kazdy tyzden vsi
tak tam pomoze len zmena doma, trosku dodrziavat hygienu, no s tym ty asi zial nic neurobis
ALE JEJ TO NEPOMOZE VED ICH MA 2 ROKY VKUSE A DOMA MAJU BORDEL
vsi su extremne odolne, tie sampony moc nezaberaju..sestra mlaa tiez zo skoly dovlecene vsi a bol problem sa toho zbavit...mama jej rucne vyberala hnidy, ktore samon neznicil
Akože sa ich nezbaví? Veď to sa dá. Existujú rôzne šampóny a prípravky na vši.