otehotnenie

Príspevok v téme: otehotnenie
yxcvbnm

ahoj, mam otazku, mal som s mojou priatelkou pohlavny styk, berie antikoncepciu ale v tom odbdobi brala antibiotika ale pri styku sme pouzivali prezervativ, ak by z neho nieco uniklo je tam moznost otehotnenia? asi dva tyzdne nato ma priznaky prechladnutia... chodi mocit, ale moze to byt sposobene tym ze den pred tym prechladla nakolko je to dost mozne. prosim o radu ci to moze byt priznak tehotenstva a ci moze za takejto podmienky otehotniet

ddhdjk

palenie pri moceni moze byt aj mykoza..ja to mam tie zniekedy po styku to palenie ale mykoza sa mi vraca obcas....mozno ju chytila aj ona..ak nema palenie kazdy den po kazdom styku tak to podla man zapal nebude

nathalia123

to bude najrozumnejsie, lebo urcite, ked si kupite test, aj tak bude negativny, ja to tak mam vzdy, ked si nahodou myslim, ze nieco nie je s kostolnym poriadkom...:-)

nathalia123

veru, ja som ho mala opakovany a na treti raz som si dva tyzdne polezala v nemocnici na infuziach, takze pit, dobre sa obliekat, hlavne, ked je organizmus oslabeny a lekar

yxcvbnm

keby bola tehotna mala by aj neaky priznak nevolnosti a zvracania ci nie? ale proste po obede ani tak na wc uz nechodila iba proste bolest krizov a vajecnikov, jej mama mava toto iste a ked je prechladnuta tak aj krvavy moc mava

claudia

tak nestresuj:)to palenie ozaj nie je priznak tehotenstva...ale ten zapal by nemala zanedbat, zvykne sa to vracat. ak ju aj okrem palenia bolia krize, nech vela pije a nech radsej zajde k lekarovi. mozno bude musiet uzivat dalsie antibiotika:(nic horsie nepoznam ako zapal mocovych ciest...to nutkanie, palenie a bolesti v krizoch (nedobre s oblickami)...tak to rieste, aby ste tie deticky raz mohli mat

nathalia123

aj mne sa stalo nieco podobne, priatel tiez stresoval, ale vsetko bolo v poriadku, az na silnu anginu, zdravicko si treba chranit..

yxcvbnm

jj presne tak tyzden max dva dozadu bola chora a brala tie antibiotika a vcera proste vonku ta zima a neska toto, ja osobne som sa zlakol ale ona ma uistuje ze to je iba prechladnutie ze nicoho sa nemusim bat:)

nathalia123

nech zajde za obvodnym. lebo ked predtym bola chora a brala antibiotika, mohla lahko prechlaadnut a to treba preliecit