ahoj, mam otazku, mal som s mojou priatelkou pohlavny styk, berie antikoncepciu ale v tom odbdobi brala antibiotika ale pri styku sme pouzivali prezervativ, ak by z neho nieco uniklo je tam moznost otehotnenia? asi dva tyzdne nato ma priznaky prechladnutia... chodi mocit, ale moze to byt sposobene tym ze den pred tym prechladla nakolko je to dost mozne. prosim o radu ci to moze byt priznak tehotenstva a ci moze za takejto podmienky otehotniet
otehotnenie
urobte si ten test, ked uz neviete vydrzat, palenie pri moceni nie je priznak tehotenstva. antibiotika znizuju ucinnost antiky, ale mali ste dvojnasobnu ochranu. co potom ti chudaci, co pouzivaju len kondom, to by sa museli obavat stale...
palenie pri moceni velmi dobre poznam, to je priznak zapalu mocovych ciest...nic prijemne, nech skusi urologicky caj
vsetko, co napisala fidka je pravda.kamoska presne takto ostala teho a dnes ma krasneho dvojrocneho synceka. antibiotika su svine...
a este k tym vajecnikom, na to nech si da pozor, take prechladnutie nie je sranda, viem, o com hovorim..
asi tak, ucinnost antikoncepcie sice znizena mohla byt, ale nemyslim si, ze by mohlo dojst k ovulacii a este ten kondom...neboj:-)