Ahojte chcem sa spytat ci je mozne aby sa prejavili niake tehotenske priznaky este pred vynechanim menstruacie cca tak 6 dni pred..?dik =)
tehot priznaky
Môžem otehotniet cez vnutromaternicove teliesko uz je po piatich rokoch
odpiste mi niekto prosim!
chcela by som vediiet ci si myslite ze by som mohla byt tehotna ak som mala styk s ochranou.dnes mi mal prist menzes no neprisiel,priznaky nemam ziadne iba silnejsi vytok,a uz aj predtym mi meskali tyzden
lila: ta webova stranka co si napisala je super, dik ze si sa podelila s nami. naozaj je tam mnozstvo dobrych informacii. dik a pekny vecer.
Dobré informácie o príznakoch a o tehotenstve sú na www.primar.sk ;o))
Baby podľa mňa : k oplodneniu prichádza behom 72 hodín po pohlavnom styku, ak bolo úspešné, trvá ďalších 6-10 dní kým sa uhniezdi, takže príznaky tehotnosti nastanú cca 12-15 dní po oplodnení. MS môže prísť, aj napriek tehotenstvu. Ale tehotenský test ukáže HCG až po 14 dňoch oplodnenia. Najlepšie je test robiť aspoň 2-3 dni po vynechaní MS. A tiež môže byť napriek tehotenstvu negatívny. Vtedy treba počkať aspoň 3 dni a urobiť ho znova. Na začiatku tehotenstva HCG stúpa rýchlo. (trošku som sa rozkecala :o))Ale sú aj výnimky, no, len málokedy.
robila som test jeden 6 dni pred ms a dalsi som robila zo soboty na nedelu a dneska mam dostat ms..ale vysli negativen testy tazke nic z toho
no ved hocico to mohlo byt veru ja neviem =)no sak ked bude bude ke d ne ne casu dost=)dik =)