tehot priznaky

Dr jajboli

Možno ti prudko stúpol, alebo klesol tlak v sprche a v týchto horúčavách. A aj od hladu zvykne byť zle! aj keď nepiješ dostatok vody. No, vyčkajme, už aj ja som zvedavá, čo to je! Ak to bábo chcete, tak ti držím palce, aby to tak aj bolo. Veľa šťastia!

fifffiiiiiiii

ja len ze vcera som skoro odkvecla.isla som sa sprchovat a normalne som musela odtial vyst a sadnutsi na zem doslo mi niak zle som myslela ze sa pototo a pritom ja som nikdy nevrala v zivote...myslela som ze odpadnem nechybalo vela k tomu....ale teraz neviem mohlo to byt aj z tepla..moja mama vraj odpadla ked bola tehotna v lete na kupalisku aleja som uz tehotna bola a priznaky som nemala ziadne len az po vynechani ms neskor mi niektore jedlo nechutilo inak nic..a potom minuly rok mi vysli pozitivne testy priznaky som mala ale dosla ms nakonec po 2 tyzdnoch tak mozno som aj bola tehotna a islo to prec no kto vie..mna len ten vcerajsok zaskocil ze mi bolo na odpadnutie..nestalo sa niektorej ze odpadla ked bola tehotna ?=)radcej si nebudem namyslat =)

Dr jajboli

Ja sa nehádam, iste máš pravdu, ale ja si to takto pamätám. Proste viem, že som ihneď zvracala. Možno to bol ten tretí deň, proste viem, že veľmi skoro po styku.

lexus

Tym som chcela povedat ze cely ten proces ako spermia putuje k vajicku, dobija sa don a ako vajicko putuje vajcovodom do maternoce kde zapusti pupocnu snuru trva tri dni az potom sa zacne do tela zeny vylucovat tehotensky hormon.

lexus

Dr. jajboli, to je absolutne nemozne, nechapem ze nie si informovana o tychto veciach. Preco sa aj postinor ma uzit do 72 hodin? Podla mna to bol iba placebo.

Dr jajboli

A aj pred menzesom ti môže prísť zle, lbo aj počasie je blbé a to tiež veľmi vplýva na organizmus. Moja teta mala 6 mesiacov menzes a vraj má nádor, lebo jej brucho rástlo a rástlo a nakoniec zistili v 6 mesiaci, že je tehotná.

Dr jajboli

to ja nechápem, ale mňa napínalo od nasledujúceho dňa a tomu je už pekných pár rokov pozadu, ale si na to pamätám, akoby to bolo včera!!!!!

Dr jajboli

Tak my sme akože dnes sexovali a už akože zajtra mi bolo zle. Ihneď som vedela, že som tehotná, zvracala som od druhého dňa sexovania a až po posledný deň pôrodu!