Zajtra sa chystam na psychotesty v suvislosti s prijimacim konanim do policajneho zboru..prosim vas, neviete niekto nieco blizsie o tychto psychologickych vysetreniach? Pripadne ako sa maju \" spravne \" kreslit zadane obrazky - napr. strom, postava atd.? Mam trosku strach, pretoze poznam svoje povahove \" nedostatky \" a obavam sa, ze napr. taka empatia a pod., ktora by mozno bola ok v inom povolani mi na bodoch neprida :( . Ak mate preto niekto skusenosti, alebo ak su tu nejaki psychologovia, tak poradte. Dakujem.
Psychotesty
This was such a refreshing take on the subject. Great post! southpoleclothing.store
A very interesting topic that I have been looking at, I think this is one of the most important information for me retro games. And I'm glad to read your post. Thanks for sharing!
Máš problemy so spankom ? No tak asi bezpečnejšie lieky než hypnotiká sú benzodiazepíny lieky proti uzkosti ktore cloveka aj uspavaju. Na spánok maju tiež dobrý efekt, ale tiež su navykove. Ale je lepsie brat ich než hypnotiká ako stilnox.
Čítaj viac: supermariobros.io
mam šancu spravit policajne psychotesty ked mam taky problem ze sa červenam ? nevisvetli si to psycholog zle ?
Dakujem. Aj ja si vravim, ze ak budem uprimna tak nic nepokazim. Ten stres je kvoli tomu, ze potrebujem zmenit zamestnanie, lebo v tom terajsom sa zo sefa zblaznim, teda mi na tom prijati zalezi viac nez by malo.. :)) Ved uvidime, co ma byt, to bude. Pekny zvysok dna vsetkym.
Niekto nakresli listnaty strom, niekto ihlicnaty.A psycholog sa potom vypytuje.Ale oba sposoby su uplne normalne.Nicoho sa neboj.
kresba stromu sama o sebe nic nenapovie, preto to kombinuju aj s inymi testami. Ak by sa nasli nejake nezrovnalosti v jednotlivych testoch, tak sa hned zisti, ze tam nieco nie je v poriadku.
A je dobre si radsej nic nepozerat okolo tych testov dopredu. Studujem psychologiu a vo viacerych takychto testoch mi vysli kadejake odchylky:o)))
Neber to tragicky....ak si na to urcena, tak sa tam dostanes.Drz sa
DAKUJEM, ste zlati.Ja viem ze neexistuje spravne alebo nespravne kreslenie, ale zadala som si do googlu Kochov Baum test - teda kreslenie stromu a bola som zhrozena - vacsina veci co by som zrejme normalne nakreslila bola urcitym sposobom nevhodna :)) . Osobnostnych testov sa nebojim, tam sa klamat neoplati, tak to asi na seba vsetko pekne nabonzujem, ale IQ testy - tam mam tiez trosku strach, hlavne nemam rada otazky typu - ake cislo, prip. pismeno logicky nasleduje v retazci. Pretoze bud na to pridem alebo nie.Tak dufam, ze nebude nic extra tazke.FRAISEE: aj ja som nad tym rozmyslala, a tiez sa divim, ale vcera mi personalistky povedali, ze uchadzaci - chlapi, ktori boli vo vyberovom konani so mnou su uz vdaka psychotestom mimo hry. Tak neviem.Trosku ma to znepokojilo. ... Ostalo nas 5 zien. :))
pamatam sa ako bola moja sestra na takychto policajnych testoch... bolo to ubijajuce ale v pohode. Kreslila strom na papier a potom psycholog sa pyta, preco si ho tak nakreslila, preco na vysku alebo na sirku... jednoducho pre blbeckov... az ju to rozculovalo :o). A povedala, lebo ze sa jej ten strom takto viacej paci. :o))) Je to v pohode, nic sa neboj.
a policajne testy su tazke? vazne? nekecaj, ved kukni kto vsetko ich spravil