ahojte vysadila somskoro pred rokomlieky lexaurin a serlift vsetko bolo oki pokym neprisli problemy a ich kopenie atd , skoro mi sestra po operacii zomrela pred ocami, skola, vztahy atd bolo toho vela a zas je hrca v krku a cesta k psych. a liekom ...stalo sa to uz niekomu ,,xela soms tým skoncit ale proste pre mna su tie 2 mg ako zazrak proste vymenena schpna zit , hlavne jest cez tu hrcu. nevedela som sa ubranit problemom a som citliva takze vybuchlo to zas .Nehambim sa za to lebo xem zit. Kto ma potesi? ze to je ok ?dakujem
uzkost: vysadila som lieky a do roka je to spat
preco si z toho taka smutna? uzkost aj derpesia sa casto vracia. moja svagrina tiez niekolkokrat chcela skoncit, ale vzdy sa to znova vratilo. teraz uz berie lieky v kuse piaty rok a da sa povedat, ze vdaka nim normalne funguje. nikto z nas sa nad tym nepozastavuje. akurat chodi dost casto na pecenove testy, ale v tom si nevyberies. tie lieky sice poskodzuju pecen, ale tu poskodzuje aj rezen. zbytocne sa tym trapis. chod k lekarovi a ber lieky. a zi najlepsie ako sa da.