Skutocne sa da takto porast??RNG?

RNG

myscho, nenexistuje jedna zazracna pilulka, len rozne doplnky, ktore pomahaju rast.
Cim viacere zoberies tym ja sanca vacsia. A nema zmysel brat viac, nez 250 az 500 mg L- DOPY,
3 gramy dokopy aminokyselin a
1-2 gramy dobrej zmesy mineralov na kosti, so spirulinou.

RNG

timussa, na ceny sa spytaj v predajni predavaciek(telefonicky) Z Luceneckej predajni posielaju aj postou na dobierku.To usetri nohy, benzin alebo cestovanie.

RNG

neviem ci uz nevybehli z L-Dopy, ale pre istotu ju poslem z novou objednavkou. Aj nejake aminokyseliny, hlavne zmes arginin/ornitin, pripadne arginin/ornitin/cystein. Pre lepsenu absorbciu vo forme viazanej na kyselinu, co z toho robi dobre vodorozpustnu formu(L arginin HCl...)

myscho22

www.supersmart.com

mam 18 rokov a chcel by som este daco porast, u teba som si objednal L-dopu a porastol som asi 0,5cm takze rastove strbiny este asi nemam uzatvorene....na tejto stranke je to lepsi produkt??alebo mi porad co najucinnejsie zlozenie ako porast...cital som ze L-arginine 1500mg a L-lysine 1500mg na prazdne brucho a hned ist spat...

RNG

myscho 22, uvedeny produkt je len zmes aminokyselin arginine a ornitine za hrozne peniaze.
Obe prispievaju k ciastocne zvysenemu uvolnovaniu rastoveho hormonu, ale nie az natolko, ako L-DOPA.
Kombinacia s L-DOPOU a branim mineralov a tychto aminokyselin zvysuje sancu rastu. Tiez dlhsi cyklus spanku(9 hodin) pomaha a mierne cvicenie.
Neslobodno prehanat cvicenie ani vspieranie a podobne, lebo to zastavuje rast(spotrebuje aminokyseliny...)