ahoj...začali ma hrozne bolieť látka..je to dosť nepríjemné..mám pocit, ako keby som v nich mala kameň..hlavne na pravej nohe..neviete, čím to je??ĎAKUJEM
Bolesti lýtok
ahojte mám 15 rokov a tiež ma nejako začali bolieť lýtka čo som predtým tak často nemávala,ale nemyslím, že ešte rastiem mám 174 cm už ale rok a rásť už určite nechcem :) neviem ako si stým poradiť možno je to spôsobené aj zmenou počasia ktorá práve nastala,ale pocitujem niečo ako keby ma trhali nohy niečo také .Ak by ste vedeli niečo poradiť bola by som veľmi vďačná :).
mna bolia tiez, mal som dnes zapas, teraz to citim.krce mas v tedy ked mas malo horcika, kup si MG+B6...je to super vec.ja mam vela krat ked idem spat, ma lytka bolia,ako reuma, skus viac strecing!!!
Keď som mal 12-13 rokov tak ma v noci bolievali lýtka a doktorka mi vravela, že je to z toho že rastiem. Mama mi ich v noci masírovala alpou, keď som plakal.
Teraz mám 52 a znovu ma bolia, už nerastiem ale je to zo štýlu života. Celý deň v práci sa málo pohybujem a večer doma sedím pri PC. Tiež by som rád vedel čo by pomohlo okrem pohybu na ktorý nejak nemám moc času ani chuti.
treba nohy do vysky vykladat koli prekrveniu,mna velmi tiez lytka bola,ale to i tusim pomaha
Lopi, mas COPD, tj zuzene a zapchate cievy. Pouzivaj lecitin na cistenie ciev, nattokinazu na zlepsenie cirkulacie(a rozbijanie krvnych zrazenin) a hloh na vasodilataciu(rozsirovanie ciev)
A vyhybaj sa skodlivym chemickym liekom podla moznosti.Prirodne su dostatocne.
Ja hrám futbal a dosť často v druhom polčase od tej 75 do 90 dostávam krčé do lýtok ale hrozné krčé. Je to bolesť jak sviňa často sa na nich zobúdzam ráno okolo tej 4... teraz som dlhšiu dobu nehral zápas a krče som nepociťoval no už tretí deň ma bolia lýtka ako keby som v nich niečo mal...bolia ma keď dupem a keď behám...a aj na dotyk...neviete čo s tým?
co to znamena,aku chorobu
mam 5O rokov,1 slaby inkfarkt,vysoky tlak,ale lieceny.po kratkej ale rychlej chodzi ma bolia lytka