ahoj...začali ma hrozne bolieť látka..je to dosť nepríjemné..mám pocit, ako keby som v nich mala kameň..hlavne na pravej nohe..neviete, čím to je??ĎAKUJEM
Bolesti lýtok
a nemôžu bolieť lýtka od nejakých problémov s krvou..napr...embólia, trombóza??? nieje to prejav, tých dvoch vecí, ak bolia lýtka???
pre fidorku2...nebola som u lekára...ja mám obvodného takého čudáka..vždy vraví, že som mladá..na každú diagnózu ma rýchlu odpoveď..neoplatí sa k nemu ani ísť..pekný dník
ja som mala krce v lytkach a take stuhnute lytka odkedy som zacala jest jeden banan denne,niekedy jem kazdy druhy den,a zlepsilo sa mi to.../bola to rada od RNG/tiez mam tetaniu....
tema uz bezala, je to prejav tetasnie, nedostatku mineralov, hlavne draslika, ale moze byt aj vapnika a horcika.
barbara, ja som na tom podobne, aj mňa bolia lýtka asi 3 týždne, hlavne keď cez deň veľa stojím tak aj v noci sa na tú bolesť zobúdzam, občas si dám ibalgin, vtedy to na pár hodín prejde, a hlavne sa nesmiem zaťažovať dlhým státím... už sa chystám k lekárke ale to len odkladám lebo viem že aj ona mi len predpíše lieky proti bolesti. Ty si už bola u lekára?
mna zasa bolia píšťaly, mám také akoby slabé stuhnuté nohy.
nikto nemá podobná problém???