co moze sposobovat bolest v semennikoch? je to bodava bolest..
Bolest semennikov
mna boli lavy semennik vzdy potom ako som s priatelkou,pricom pocas celeho stretka som vzruseny.ako mozem tuto bolest premoct alebo sa jej vyhnut?
mne sa to tiez stavam, vacsinou ked sa nedorobim, jak dneska, boli jak svina...je to z nadrzanosti
teraz som bol u frajerky davali sme sa riadne dole ale nemali sme uz cas ponahlal som sa prec neurobil som sa teraz ma bolia jak svina, netreba hned tej bolesti podlahnut...raz mi pomohlo pritom pivo.obycajne pivo bazantik,, idem si aj teraz kupit...skuste
Nenosis velmi tesne slipy alebo nohanice ktore ti semenik mierne pritlacaju a potom ta to zvykne boliet, ina k zvyknu boliet ak sa neurobis po predchazajucom drazdeni a samozrejme po udere. Ak ta to neprestane boliet zajdi k lekarovi nehambi sa vysetri ta pohmatom pripadne posle na ultrazvuk.
No mna zvyknu semenniky strasne boliet, ked sa s mojou milovanou mazname a tak, ale nezakoncime to milovanim. Takze by som povedal, ze to ciastocne moze byt aj z velkeho sexualneho napatia, ked ho ehm...neodventilujes :) Skus masturbaciu, ci ti to nepomoze :)))
presne ako hovoris ak to je iba nejaka blbost, tak je to skoda casu. a ak nie je?
...no asi prave preto, ze priznaky nezodpovedaju ziadnej chorobe, co som nasiel...a zasa skoda casu, ak to iba nejaka blbost, co prejde za par dni
to moze byt aj z prechladnutia. preco nejdes k urologovi?