Mam problem lebo som sa asi po treningu napil studeneho a odvtedy mam zachripnuty hlas, z rana ma trochu boli hrdlo a sem tam zakaslem. Mam to uz asi tyzden, myslel som ze mi to prejde ale zatial sa nic nezlepsilo. Neviete mi nieco poradit aby mi to cim skorej preslo???
Zachripnuty hlas
Mne na zachrípnutie a bolesti hrdla veľmi pomohol kalciový sirup s vanilkovou príchuťou.
Najlepsie mas caj zo sipok a citron z medom alebo strepsil tabletki mne to pomohlo alebo si daj paralen caj naobliekaj sa a chod spat
Minerálna voda...
vincentkou? co to je?
Sklamem Ťa, toto sestre nepomôže! Na stratu hlasu, teda zápal hlasiviek najlepšie a najrýchlejšie zaberá Calcium v injekčnej forme, sirup,...Tiež hlasový kľud, nesmie ani šepkať, fajčiť a ani sa v takých priestoroch zdržiavať, inhalácia Vincentkou,...
to je dost mozne ze to aj moze pomoct, musim povedat sestre lebo ta sa vcera zobudila bez hlasu
Caw ja mam taku skusenost ze Ked mam rano zachripnute hrdlo a smradlave usta dan si TANTUM VERDE FAKT TO POMAHA !!!!!!
Alebo vyskúšaj prírodnú medicínu Hedelix sirup. Mne vždy zaberie. Dostaneš ho v lekárni bez receptu.
mne pomáha čaj zo šalvie, pijem ho ale aj kloktám,
Ja som momentálne dosť zachrípnutia a jedliny liek aký používam je mastný zobal na krk. :)