Mam problem lebo som sa asi po treningu napil studeneho a odvtedy mam zachripnuty hlas, z rana ma trochu boli hrdlo a sem tam zakaslem. Mam to uz asi tyzden, myslel som ze mi to prejde ale zatial sa nic nezlepsilo. Neviete mi nieco poradit aby mi to cim skorej preslo???
Zachripnuty hlas
Na zachripnuty hlas je najlepsie obycajne calcium chloratum.Sice nechuti boh vie ako,ale naozaj pomaha..
tantum verde je najvacsi chemicky bordel vyrobeny len pre biznis. Tvoje hrdlo nelieci, len ho znecitlivi. Skus nieco na prirodnej baze, napr. GSE od RNG. Mne to pomohlo.
Na zachrípnutý hlas zaručene pomáha šumivý celaskon, kúp si ho v lekárni. A na boľavé hrdlo pomáha kloktanie slanou vodou s citrónom.
Do dva deci vody dať malú lyžičku soli a šťavu z polovice citróna. S týmto si kloktať hrdlo aspoň raz denne. Za dva, tri dni by ťa to malo prejsť, ak samozrejme ochorenie nie je veľmi rozvinuté.
tantum verde je dobrý na cmúľanie, kúpiš ho v lekárni a na hlasivky je dobrý panthenol na cmúťanie každé 4 hod. aj to kúpiš v lekárni