Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hydratacny krem na zmiesanu tvar... aky?

schuschienka

Každý si musí odskúšať, ktorý je ten "jeho ". Ja používám krém so slimačím extraktom, pretože ten je práve určený pre zmiešanú pleť, perfektne zbavuje pigmentových škvrn a mám pocit, že sa mi viditeľne upravili aj vrásky okolo očí.

Glam

išla by som do sayaz hydratačného krému s bielym kaviárom a perlou, ten jednotí trošku vybieli škvrny a vydrží celý deň a nerobí lesklý film a zoženieš ho teraz v akcii na stránkach hristina

hela hela

Treba sa orientovat podla veku a stavu pleti. No1. /naozaj dobra lozmeticka/,
Treba sa orientovat podla vysky zarobku.
Nedopustim na Vichy, celu radu, ale uz si ju zial nemozem dovolit.

Veronika38

Ja som veľmi spokojná s pleťovými krémami od Naomi BioCosmetics. Sú prírodné, bez ropných zložiek a chemických konzervantov. Obsahuje vý´tažky zo ženšenu, kostihoju a zlata

gabona1

Ja odporúčam krém Nuance, je to výborný krém z lekárne, mám už druhý balenie zakúpené. Veľmi dobre mi sadol na moju pleť, mám ju viditeľne krajšiu po polroku. Vyskúšajte, nie je ani drahý až tak.

Sabinka 852

Za mňa vyhráva značka Avéne alebo ešte Bioderma.Ich výrobky sú pomerne drahé, a preto to väčšinou objednávam cez notino.sk ( starý parfums.sk) , kde to majú za lepšiu cenu ako v kamenných obchodoch. Mám pre teba aj zľavu na nákup, keby si chcela ušetriť pár euráčov :) www.zlavove-kody.sk