Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hydratacny krem na zmiesanu tvar... aky?

Novačik

Alina, my sa tu snažíme ti dať tipy na hydratačný krém pre teba a ty na nič ani na nikoho z nás nereaguješ! Prečo?

hana333

dobry je bioderma hydra..ja mam zelenu radu...alebo aj vichy aqualia thermal ledgere...podla mna uz ardsej kvalitne kremy z lekrane ako smejdy z avonu a take tie lacne

novačik

Ahoj, ja som veľmi spokojná s prírodnou kozmetikou Natura House. Je to nová značka a v sortimente má viacero hydratačných krémov na zmiešanú pleť.Výber závisí od veku a na požiadanie posielajú aj vzorky, čo je super! Viac na www.stylmed.sk Pozri sa na to a daj vedieť či ťa niečo zaujala.

vevericka

ja mam avon taky modry, co je polovica nocny a polovica denny a je super, plet mam super, len teraz na zimu ho vzdy menim za avon zimny s vitaminom e, lebo hydratacny by sa v mrazoch nemal pouzivat(moze este viac vysusit), pouzivam ktomu s tej sady (teda toho hydratacneho ) aj pletovu vodu a cistiaci gel,mozem len odporucat:)

Baja22

babulky,mám na vás prosbu,neviem sa rozhodnuť aký krém na tvár. mám mastnu pleť,občas suchu a to najme okolo nosa a čela. používala som krém niveu a dove a vobec mi nesadli,a aj tak, je v tom chémia.skor by som chcela niečo prírodne a cenovo dostupné.(mám 18rokov) :-)

aduliena

Mne vyhovuje 24 hodinový hydratačný krém od avonu. Mám tiež zmiešanú pleť. Každý si musí nájsť, čo mu vyhovuje. Každá pokožka reaguje inak.

tesinka

ahoj alina ja som kozmeticka poradkyna ak by si mala zaujem o beplatne poradenstvo tak sa kludne mi ozvi na mailik.

lillit

v prvom rade by si si mala overit, ci mas naozaj zmiesanu plet. ci nie je mastna alebo dokonca dehydrovana. niekedy sa zvyknu zmylit aj kozmeticky. skus tuto stranku www.prirodnakozmetika.eu tam je bezplatny test pleti. po jeho ukonceni ti vyhodi pripravky, ktore by boli pre teba idealne. skus to! a potom sa tam rovno mozes nakontaktovat a objednat si ich. je to zadarmo.