bianka...mne to tiež začalo minulého roku a auguste, najprv len sem-tam nejaká nevoľnosť, slabý závrat, neskôr mi začalo prichádzať špatne raz do týždňa...potom skoro každý deň....začala som sa báť a to bolo ešte horšie..tiež som chodila po lekároch ale nezistili mi nič..všetko vraj robí chrbtica a psychika, aj na kardiológii som bola-tam mi diagnostik.prolaps mitrálnej chlopne-to je vraj dosť bežné....tiež som mala problémy aj so žalúdkom..nemohla som jesť atd...nakoniec som sa sama pýtala k psychiatričke..tam som jej vyrozprávala, ako mi je často zle, že mám závraty, že mi prichádza zle v obchodoch, alebo keď mám niekde ísť....že sa necítim dobre...povedala mi, že sa jedná o panickú poruchu a agragofóbiu(dúfam, že som to napísala správne)...antidepres.neberiem, lebo sú návykove, jedne som začala brať, ale bola som na nicj alergická....tak radšej som na prírodnych produktoch..akurát beriem FRONTIN...čo mám na predpis..to je na ukľudnenie, a môžem ti Bianka povedať, neviem, ako sú na tom ostatní, ale ja sa mám občas celkom fajn, ale niekedy prídu také dni, že mi je zle, závraty...atd..ono sa to často vracia, tak mi to povedala aj lekárka, že tieto stavy sa zvyknú vracať, pretože sa tu panickú poruchu môže akýsi spúšťač...a preto sa to opakuje...inak napíš ak chceš viac..a tiež mám taký strach ako ty, keď ma niečo zabolí....sama neviem, čo sa to somnou porobilo