prosim poradte mi!

jacquelin

peterko, ale tak toto uz neprehanaj.. 100 cm v bokoch?? sak tolko nema ani moj frajer.. (ano, zeny mavaju vacsie boky, jasne.. ale predsa len je to chalan...) si wies predstavit na 13-14 rocnej holke 100 cm boky a este ze je to peknee??

peterko

končím daj sa liečiť, alebo ešte lepšie strhnite si tie plágáty čo mate doma v detskej povešané dole, nečumte stále telku s videokl. zdvyhnite tie zadky a chodte športovať. Puberťáčky!

xiu xiu

no najlepšie bude ak k tomu chudnutiu pripojíš aj cvičenie. Ja som takto behom leta schudla 7 kilov, pretože jednak som toľko nejedla a jednak som mala dosť veľkú fyzickú záťaž čo som si ani neuvedomovala a nakoniec som chudla bez toho aby som sa o to snažila. Najhoršie je ak každý deň stojíš na váhe a pozoruješ jej ručičku, zbytočne sa potom len stresuješ..

peterko

jacquelin
keby si si to čítala všetko a pozorne zistila by si a pochopila čo tým myslím!!! Dievčatko písalo, že je to pre ňu veľa, mne sa zdajú aj boky 100 cm v pohode!!!

jacquelin

peterko moj zlati..ja mam 18..a ked som mala 13 som sa fuckt nezaoberala chudnutim, pretoze vyzerala jak anorekticka (a to len preto ze sportovala).. a normalne boky su 90..

jacquelin

ani ja nejsom nejaka obyvlast krasavica, teda aspon myslim, ale to nieje podstatnee.. ked sa pekne namalujem (nemislim nejake varpendy, jak kebi bola y kissu, ale jemne, to sa xalanom paci) a dobre oblecem a poyriem sa do yrkadla a poviem si- dnes som sexy tak sa lepsie citim a je v tom roydiel, ako ked poyriem do yrkadla a poviem si- k...a, nes ale vizeras hrozne... vtedya mam aj celi den pokazeny..-cye ..wiac optimizmu :) a hlavne si treba verit..

peterko

84 boky? mne sa to zdá normalné, dievčence do 25 rokov všetky čo majú malé zadočky stále myslia len na chudnutie, zamyslite sa poriadne ved ste ešte niektore nedostali poriadne menštruaciu a už idete chudnuť! Hrozné! CHODTE RADŠEJ K PSYCHOLOGOM!!!

!!!

mozno aj ta kamoska ma taky isty pocit ako ty co ty na to ? urcite si nemysli o sebe ze aka je uzasna a ze chodi po ulici s nejakou skaredou tucibombou...
ale ked uz sme pri tom, aj ja mam taky pocit niekedy...ale snazim sa cez to dostat...

kiri

...neznasam, ked sem pisu strestene strnastky, co maju pubertalny pocit, ze su tucne, aj ked nosia velkost 38. A to jen preto, ze v ich triede je super-oblubena babenka, co nosi velkost 36, vypada ako reklama na heroin, ale vsetky baby maju pocit, ze sa paci vsetkym chalanom. Casto je to len preto, lebo sa dobre oblieka, alebo sa sprava tak extrovertne, ze si ju nemozno nevsimnut. Nelly, kasli na to, Tvoj problem je zbytocny, banalny a vlastne to vobec nie je problem...