mam 14 rokov meriam 167cm a vazim 56kg potrebujem schudnut ale na50 ale neviem ako uz ani nic nejem poriadne a mozete mi poradit nejaku dobru rychlu dietu?
prosim poradte mi!
ok budem rada ked mi ho posles
mne pomohol jeden super ocistny program - mozem ti to poslat... nezarucujem, ze pojde 6 kil dole ale tie 2-3 pojdu.. kazdy moze dat tolko, kolko ma nadvahu...ja mam cca 164 mala som 55 kil a schudla som na 52...
no dobre ale ja chcem schudnut ryyychlo tak keby nejem by sa mi to podarilo ved iba 6kg a potom si to budem udrziwat!
hlavne by si si mohla narobit sakra problemy... nic nejedenim... kamoska si na to tak zvykla, ze 2 roky nic neje - rok je bez menstruacie a to je teraz zabava ti poviem.... skus radsej sa venovat sportu a nebude ti vadit kolko kil mas, ale budes pysna na pekne krasne telo :))
a ked nebudem jest vobec nic?a pit vela mineralky a obcas nejaka zelenina kolko by som ta schudla?
Ja som schudla tak, že som prestala jesť mäso. Ale ťrvalo to trochu dlhšie. Abo skús delenú stravu.
podla mna to nie je vela proste mam vela kilov a chcem byt taka vychudnuta a poradit mi nevies?
A nezdá sa ti, že trochu preháňaš? Nie je 6 kg trochu veľa. Ja mám 165cm a vážim 55kg, takže si viem predstaviť, ako asi vyzeráš. Radšej skús nepriberať, a udržať si takú váhu.