Opakujúce sa bolesti hrdla...

Príspevok v téme: Opakujúce sa bolesti hrdla...
Marianka

Uz asi rok sa mi v jednom kuse vracaju bolesti hrdla. Niekedy z toho vyplynie vaznejsia choroba (ako zapal priedusiek napr.), ale inokedy ako bolesti pridu, tak aj odidu. Da sa s tym nieco robit? Vo stvrtok mam ist napr. na alergologicke testy, ale lekarka ma nebude moct nestovat, kedze mozem byt asi chora. Co sa da robit, aby som sa bolestiam hrdla vyhybala? Mozu byt na pricine aj mandle? Krcna lekarka mi ich odporucala dat von a povedala, ze vraj na nich nevidi nic dobre, lebo su skoro stale zahnisane (pri kazdej chorobe). Vdaka za odpoved.

syndiluca

urcite mandle von, moja mama ma teraz rovnake problemy, a ide dat vyberat mandle.

treba este otestovat ASLO a potom krcna este zhodnoti, ale ak su vazne zahnisane, asi ich bude treba vybrat.

Nikolecka7

Mne s tym pomohli v biocare tam mi odporucili vecia a striedala som ich a slo to tiez to bolo s imunitou proste posilnit a menej namahat hlas celkom rychlo sa toho dalo zbavit nakoniec aspon u mna

Mary_Teach

ja som tiez mavala problemy s hrdlom a hlasivkami. co bolo dost nanic, kedze ucim, pn som mohla byt akurat tak cez prazdniny.. ale zabral mi wobenzym plus snazim sa nekricat a nemahat hlas. co nie vzdy ide..

Ivana6729

Ja som mavala podobny prioblem ako ty, velmi casto som mala zapal hrdla, ktory potom presiel do velkej bolesti, ze som nemohla ani prehltat a nasledne aj do anginy ci inych chorob, ktore som musela riesit antibiotikami. Bolo to cele oslabenou imunitou, kamaratka mi odporucila Wobenzym. Odkedy ho uzivam pravidelne nebola som uz velmi dlhu dobu chora

Marian_B

Bolesti hrdla treba liečiť a nie nasvecovať Bioptron-om. Ja Bioptron síce vlastním, ale v praxi ho nepoužívam, nie je to všeliek, hoci je tak propagovaný. Urýchľuje hojenie rán, vynikajúci je pri kožných problémoch, ale nie na chronické zápaly neznámeho pôvodu a na uzliny už vôbec nie!
Pri chronických zápaloch je potrebné komplexné vyšetrenie + laboratórne vyšetrenia, lebo príčina môže byť niekde celkom inde.

dariana42

Zdravim , ani Bioparox, ani Imunor, ani nic . Ja beriem aj FE, aj tak sa mi stale vracia bolest hrtana , nikdy to nieje hore ale vzdy rovno na hrtan a tam ste--..... je to dole. Klokcem namiesane kloktadla, bioparox prd zabera a tiez ostatne. Imunor beiem, ale nic, nema efekt. Inak ten propolis je tiez na prd pijem stale , ale nepomaha. Tiez som zufala.

via

marinka 18,ja mam tento problem uz viac rokov,az teraz som sa odhodlala na vyber mandli,ale cakam este na termin.mne najlepsie zabera a pomaha sprej Tantum verde,posledne mesiace ho mam stale poruke,lebo moje bolesi su skoro neustale.z hrdla som casto dostala anginy,horucky atd..a antibiotika mi uz na to nezaberaju,vzdy sa mi to po par tyzdnoch vracia spät.

janosik

moja manzelka mala dlhotrvajuce problemy s mandlami a krcnymi uzlinami. velmi jej pomohla detoxikacia podla metody dr. jonaša. ovtedy nema problemy, co jej po tych rokoch pripada neuveritelne.
mne to zas pomohlo na astmu.
-odkaz odstránený-
dufam, ze to neni nedovolena reklama

Marianka

ahojte vsetci. ja som si napokon madle vytiahnut nenechala (viac mi to vlastne ani lekarky neodporucili, naposledy krcna). bola som na alergologickych testoch asi pred 2 mesiacmi a nevysla mi ziadna alergia, len to, ze mam bronchialnu astmu stredne tazku. moja alergologicka mi predpisala namiesto vakcin pripravok IMUNOR, ktory mam brat tak 3-5x do roka. obsahuje 4 male ampulky (ako injekcie), ktore sa rozriedia s vodou (ako napr. HYDROCORTISON - injekcia - taky prasok). no a celkom to pomaha. nemala by som byt sice chora, ale zatial ma odvtedy, odkedy ho beriem (teda asi 2 mesiace) bolelo hrdlo trosku len 2x. no ale ked som ho nebrala, tak som mala uz za sebou v tomto obdobi 2x chripku.