Problémy so štítnou žľazou?

Príspevok v téme: Problémy so štítnou žľazou?
cooldjka

Ahojte, pôvodne z nefungujúcej diéty som zistila, že mám pravdepodobne problémy so štítnou žľazou...Môžu byť toto príznaky,že naozaj je tam niekde problém? Napríklad mi veľmi vypadávajú vlasy, stále sa mi robia vyrážky (po návšteve kožnej už menej), asi pred rokom sa mi aj napriek tomu,že som mala len 18 rokov urobila v pravom prsník hrča rozmerov 7*7cm,doktorka povedala,že je to pravdepodobne z hormonálnych zmien,no ďalej ma nikto nevyšetroval a posledným klincom je to,že s mamou držíme diétu,ona už schudla 1,5kg a ja som aj napriek všetkému pribrala. Priberala som v poslednej dobe,no pripisovala som to "intrákovej strave",no keď priberiem aj napriek tomu,že jem zdravo a menej,tak už asi niečo nebude v poriadu.Môžu toto byť príznaky problémov so štítnou žľazou..? Ďakujem...

RNG

Hrce su z nedostatku cistiacich enzymov. Tak ako vsetky ostatne nepotrebne a nefunkcne utvary.
Zamorene telo pracuje horsie, vsetky organy su tym postihnute, aj stitna zlaza.Casto to ma vplyv aj na hormony.

Na odmorenie a cistenie tela zvnutra som casto spominal hlavne enzymi a jod,cistenie ciev(lecitin) niekedy aj ocistu criev, chelaciu, cistenie a regeneraciu pecene a pankreasu, tiez odhlienovanie a cistenie pluc.

Najčítanejšie články