moj priatel ma dlhsie podvadzal ale nepovedal mi to iba som sa to nahodne dozvedela.rozisli sme sa ale teraz za mnou stale chodi, vola mi ze bezo mna nemoze zit, ze az teraz pochopil ako velmi ma lubi a aby sme to este raz skusili.poradte dat mu este sancu?mate s tym uz skusenosti?
odpustit neveru - ano alebo nie?
o com by bol ten vztah, ak by pokracoval...? bola by so podozrievava, neverila by si, vies si to predstavit? to by bol teror psychicky :/ lepsie ti bude bez neho, zacni odznova, odid do anglicka na nejaky cas, tam budes mat ine starosti a zabudnes nanho hned.
Ahoj, aj ja si myslim, ze by si z toho mala vycuvat, nema to zmysel. Teraz Ta vabi peknymi recami, ale ked pride opat realita a obycajne dni...
ja by som na tvojom mieste odišla, nič ťa tu nedrží. len ti to prospeje, aj nové prostredie, spoznáš nových ľudí, aj zarobíš. myslím, že to je dobrá voľba.
asi bude fakt najlepsie ked sa na neho vykaslem a zabudnem, aj ked to bude velmi tazke.a urobila som chybu lebo ja som mu dala najavo ako mi ublizil, plakala som pred nim a prosila ho o vysvetlenie a to nie iba raz a on vie ako na mna.myslis ze by bolo dobre odist prec?mam moznost ist do anglicka ale kamoska mi hovori ze je to zbytocne utekat pred tym.je to velmi tazke sa rozhodnut.fakt neviem co mam robit....
zuzi, 4 mesiace? To je strasne strasne dlho. JA som s byvalym bola 4 roky a podvadzal ma neviem kolko, bola som uplne hlupa, ver mi, ked sa k nemu vratis raz si to budes vycitat a buchat si hlavu, kasli an neho, nestoji ti za to. UVidis, ze stretnes niekoho, kto ti za to stoji. Drzim palceky. Viem ze je to tazke, lubis ho,ale on teba viditelne nie, chce ta spät a bude ti tlacit sladke reci, nenalet, kasli na neho, vratis mu tu ranu na 100% a utrpi jeho ego. A ty si pekne liec srdiecko, ale pred nim nedaj NIKDY najavo ako ti ublizil. Verim ze najdes niekoho, kto za to bude stat
ja som s nim bola 2 a pol roka a posledne 4 mesiace mal este druhu.ale mas pravdu urobi raz tak to urobi zase.najhorsie na tom je ze ho velmi lubim ale velmi sa bojim pustit sa do toho znova
mame- urobi raz, urobi x-krat. Ja som tu sancu dala a nie raz, preto to vravim. Vykaslat an takeho chlapa, najdi si lepsieho, co si ta bude vazit a nebude ta podvadzat. Aj ked to bud epre teba tazke. JA som nasla svoj poklad sme spolu 3 roky a nelutujem, aj ked s byvalym som sa nerozisla priamo koli podvodom, ale koli niecomu upne inemu. Ale ak ta podvadzal dlhodobo, tak mylsim, ze nie je o com, keby to urobil mozno raz dalo by sa uvazovat,ale ja osobne by som to ais neprekusla v nijakom pripade. Je to len na tebe a na tvojom rozhodnuti.