moj priatel ma dlhsie podvadzal ale nepovedal mi to iba som sa to nahodne dozvedela.rozisli sme sa ale teraz za mnou stale chodi, vola mi ze bezo mna nemoze zit, ze az teraz pochopil ako velmi ma lubi a aby sme to este raz skusili.poradte dat mu este sancu?mate s tym uz skusenosti?
odpustit neveru - ano alebo nie?
nashira: jeho si netreba asi všímať, on na všetko takto reaguje. neporadí, len ponižuje. vo všetkých príspevkov o vzťahoch nadáva zakladateľke témy.
Pre Zuzulik:Ja som za druhu sancu ak aj on chce i ked by som ti zo skusenosti najradsej napisala vyser sa nanho......Vztah je proces a zivot je zlozity.Ak sa s nim raz budes chciet rozist tak to pride v tvojom vnutry.No co vsetko este zazijes dovtedy neviem.Kazdopadne si budes musiet zvyknut na novu situaciu ako je zit s tym ,ze si ani netusila ,ze ma inu.A on bude chciet aby si mu doverovala.A ty myslis ,ze to dokazes vymazata a zacat mu uplne verit?Na to si viem odpovedat aj sama.Budes sa trapit a upodozrievat ho stale......Chces to?
Kamos...ak mozem...To by som az tak nehodnotila,ze zena ,ktora sama nevie co ma robit a pyta sa na fore nikdy dobra partnerka nebude.Prave naopak taka co hlada a pyta je dobra.Ako sa hovorí kto sa vela pyta ten sa vela dozvie .A este nikto mudry z neba na zem nepadol...aj to je pravda.Vela krat sa clovek ocitne v situacii o ktorej predtym nerozmyslal a ani nepredpolkadal ,ze sa v nej niekedy ocitne.A je normalne si pytat radu od tych co sa v danej situacii uz ocitli.Na nieco mozme mat nazor pred tym ako sa to stane a ked sa to realne stane zrazu mame uplne ine postoje a pocity.
zalezi len na tebe ty musis vediet, co k nemu citis...mi ti neporadime...vela stastia...
Podla mna vam to fungovat nebude. Zena,, ktora sama nevie, co ma robit a pyta sa ostatnych na fore nikdy dobra partnerka nebude.
heh. ja som s partnerom zila nadivoko 5r, potom sa ukazalo, ze v tom case zarobil babo pomimo. natali krusne chvile, vyustilo to nakoniec do svadby - nasej. nase manzelstvo trvalo 13 rokov a obcas teraz rozmyslam, ci som sa na neho vtedy nemala vykaslat. mali sme aj fajn obdobie... ale... tak si vyber
Vyser sa na neho... nestoji to zato... ci uz muzska, ci zenska nevera, je to o tom istom. Je to asi ten najlepsi dovkaz ze ten clovek k tebe nema ziadnu uctu a nevazi si ta...
Je ako pes, odbavovat sa kade tade... clovek bez hrdosti... skocit na nejaku pipku lebo sa mu postavi... obycajny uslintany trtko... to iste sa da povedat aj o zenskej co podvadza... proste je to hovadina... clovek by si mal jeden druheho vazit a nie robit zo seba kurvu... HOWK
kazdy chlap, ktory podvadza , sa sprava ukazkovo. preto sa smejem, ak tu niektora pise, ze ten jej je dokonaly a podobne blaboly a moznoze, prave v tech chvili ju veselo podvadza.
Len ty ho pekne kopni do zadku a ty chod do angl.
Moze si vyplakavat kolko chce, ked ta dostane naspat, zase sa vrati k podvadzaniu.
ak mozes, tak odid, daleko sa ti bude lahsie zabudat. Pozri, vies si predstavit, ze by sa ta dotykal, ze by ste spolu intimne zili? Pre mna yb to bolo nepredstavitelne, hnusil by sa mi, ver, ze ked sa k nemu vratis, budes trpiet a ovela viac a ovela dlhsie ako teraz. Ak mas moznost odist, odid, bude to lepsie. Hlavne bud obklopena ludmi, ktorym na tebe zalezi a nebud sama a na neho nereaguj nijak,ani sms,ani telefonaty nic. Nedaj sa obalamutit, je to tazke, ked ho milujes,ale ked ta on podviedol, nemiluje ta, netrap sa a nepremarni moznost stretnut niekoho, kto si ta zasluzi koli nejakemu idiotovi, s ktorym sa aj tak rozides keby si mu "odpustila",lebo ver, ze sa cez to neprenesies. Nenic si mlady zivot a stastie s podvodnikom a nevernikom. MAs sancu byt stastna, tak ju chyt pevne do ruk. Strasne ti drzim palce, viem ako sa citis, je mi to velmi luto,ale cim skor si uvedomis, ze musis na neho zabudnut tym lepsie a tym skorej sa z toho dostanes. Niekde na teba caka lepsi chlap, ktory si ta bude vazit a milovat a ty budes pri nom stastna. Uvidis, po kazdej burke vyjde slnko:-)
ja viem ze by to bolo o nicom ale to sa vsetko tak lahko hovori.mna by ani vo sne nenapadlo ze ma inu, spraval sa uplne normalne.a keby mi to nepovedala ta druha tak o tom neviem doteraz