Celustny ortoped v Presove

Príspevok v téme: Celustny ortoped v Presove
majka_

ktory je podla vas najlepsi zubar v Presove, ktory robi zubne strojceky? chodila som k dr. Sillovi, ale nebola som spokojna. po 2 rokoch mi dal strojcek dole, zuby sa mi trosku skrivili a chcela by som strojcek znovu. komunikacia s tymto lekarom nestala za nic. ak som s liecbou prestala ja (nebola som na kontrole - strojcek uz nenosim, ale i tak ma objednaval na kontroly...), tak mozem trebars o polroka - o rok dat si strojcek u inej lekarky ci lekara?

sisina

Mila Majka, podla mna je dr.Silla odbornik na vysokej urovni a lepsieho v Presove asi tazko najdes(neviem, ci nie je nahodou jediny celustny ortoped pre cely Presov). Chodia k nemu ludia z dalekeho okolia, aj z inych okresov.Ja som k nemu dochadzala so svojou dcerou az 60 km. Nasa okresna ortopedka si s dcerkinymi zubami nevedela rady, chodila k nej 6 rokov, 2 roky mala vyberatelny strojcek, takmer 4 roky fixny a nic nepomahalo, len peniaze od nas tahala. Potom sme si nasli pana Sillu a on dal dcerkine zuby do poriadku za 2 roky. Mala ich vazne krive-dvojky mala vzadu za jednotkami a teraz ma krasny usmev a dari sa jej v modelingu:)))
Myslim, ze si mala viac posluchat jeho rady a viac chodit na kontroly (minimalne rok po odobrati strojceka, lebo zuby sa radi vracaju spat:((