MOJA PARNERKA ZATIAL NEMALA ORGAZMUS

Príspevok v téme: MOJA PARNERKA ZATIAL NEMALA ORGAZMUS
imperathor

ludkovia fakt by som potreboval pomoc, ci sa to uz niekomu stalo.... mam 22 rokov, som aktivny sportovec, cize s vydrzou nemam ziaden problem, takisto ani m,oj nastroj nie je ani maly, ani nejake monstrum, mal som uz viac znamosti aj kratkodobyx aj dlhodobyx... ide asi o to ze som si teraz nasiel priatelku, ktoru velmi lubim, som k nej velmi velmi mega ohladuplny, sex s nou sa postupne stal fantasticky (ked sme sa spoznali bola panna), velmi nam to klape, jediny problem je ze aj ked si to pri mne uziva(o otm som presvedceny), zatial som nepostrehol ab ydosiahla plnhohodnotny orgazmus, xvenie a naznaky zamdlievania to ano, ale zatim asi nie normalny orgazmus....alebo zeby to tak tixo prezivala??? venoval som sa jej Xkrat jazykom prstami, prestriedal rozne polohy so zameranim cisto len na to ze snad teraz to uz musi prijst... a vsetko co sa zatim stalo, bolo ze ked som ju uz mega dlho len drazdil prisiel moment ked ma stopla, a doplnila len :UFF tak toto uz bol na mna MOC...nexapem, zeby si to akurat v tom momente sa ma prerusila???aj ked som sa snazil pokracovat, sa spravila ako keby bola akurat vtedy moc precitlivena v tyx partiax...tak som radsej zvolnil.... NEMATE RIESENIE???

karinnka

z vlastnych skusenosti odporucujem neist na to hned,ani po kratkom bozkavani sa..skuste s partnerom nejaky cas iba lezat vedla seba,prijeme sa hladit,bozkavat a hlavne vydrzat nerobit nic ine.tymto sposobom na navzajom budete drazdit,a pomaly pokracovat rukou,az budete uplne vzruseny..lebo cim skor to clovek chce robit,neuvolni sa dostatocne.ja toto s priatelom praktizujem.je to moj prvy chlapec..a za jeden vecer obaja dosiahneme ograzmus niekolkokrat..a to sa milujeme takmer kazdy den..

janoH69

ahoj,potreboval by som poradit ,s priatelkou zijem uz cez 2 roky, spoznal som ju ako pannu, po roku bola na operativnom potrate ale za celu nasu dobu este nezazila orgazmus,od potratu ju casto boli vnikanie a aj niektore polohy.ked ju chcem popri sulozi stimulovat povedzme ju bozkavam v lone okolo pyskov alebo bozkavam prsia vsetko ju stekli a ked si myslim ze by to uz z jej strany mohlo prist tak jej treba ist na malu potrebu a tak to musime prerusit alebo to uz nevydrzim ja a spravim sa( tiez uz tak dlho nevydrzim ako zo zaciatku nasho vztahhu),viete mi niekto poradit,vopred dakujem

optimik

moj nazor je ze väčšinou je urcite chyba v chlapovi. ja mozem robit co len chcem a za 14 rokov co sa spolu milujeme ho moja manzelka so mnou nemala ani jeden krat.no viem urcite ze chyba je v tom ze moj penis nie je dost hruby a dlhy na to aby dostatocne drazdil jej vaginu.
a mam to overene lebo pri pouzivani velkeho a hrubeho vibratoru zaziva rozkos aku nikdy so mnou nezazila. takze urcite viem ze chyba je vo mne a nie ze moja manzelka nedokaze nikdy dosiahnut orgazmus. ona ho dokaze dosiahnut no nie so mnou.

takze ziadna rada neexistuje. zial bohu.

xyz

no, vy chlapi voooooobec nemate sajnu o nasich jemnunkych pohlavnych organoch. je to tak. ja to poznam podla seba:D mam priatela skoro styri roky, je to moj prvy chalan, on mal partneriek viac. sex spolu mame 3 roky a je skvely, no trvalo par mesiacov, kym sa mi podarilo dosiahnut orgazmus. skusal to vsetkymi moznymi sposobmi, ale nic. dodnes sa viem spravit len pri jedinej polohe. a mam viac kamosiek, ktore to maju presne tak isto. JEDINA poloha, pri ktorej sa spravim je, ked som hore, sama ovladam pohyb, ktory mi vyhovuje a on lezi, no hlavu ma zdvihnutu hore a tym ma napnute brusne svaly, ktore mi drazdia klitoris. robim pohyb dopredu a dozadu, ziadne skakanie ani nic podobne-to moze dospiet k orgazmu, ale jedine k orgazmu muza.
a dalsia vec, vies preco sa odtahuje, ked jej napr. drazdis klitoris? lebo ju to BOLIIIIIIIIIIIII!!! je jej to neprijemne. klitoris by sa nemal drazdit priamo (skus si precitat kamasutru- mojmu milemu to celkom pomohlo, ale aj tak to este uplne nevie:D, ked ju drazdis napr. jazykom, skus nelyzat priamo klitoris, ale skor male pisky a len jemne sa dotykaj klitorisu, to iste, aj ked ju drazis rukou...
no dufam, ze moje rady nejak pomozu;)
daj vediet
a mozno to robi len jej psychika a nevie sa pri tebe este uvolnit.

mašlička

&dg&sd presne aj môj prípad. tiež sa asi neviem dostatočne uvoľniť. aj keď sa snažím. a snažím sa na to nemyslieť že kedy to príde. ale jednoducho to nejde. neviem v čom to je. pohlavne žijem už 5 mesiacov. a stále nič. žiaden orgazmus. priateľ ho dosiahne vždy ale ja nikdy. ale možno to časom príde. už minule som od toho nemala ďaleko :) len ja vždy keď už cítim že to na mňa ide. priateľovi odťahujem ruku. a možno práve v tom je chyba alebo ja neviem už čo to. bordel fest :-D

marisssa

spytaj sa jej, ci si to robi sama a ci pri tom dosiahne orgazmus.ona vie najlepsie, ako a co jej robi dobre, nech ti to potom ukaze..

sedmikraska

imperathor, ved sa jej spytaj ci mala pri tebe orgazmus, nie je to ziadna blba otazka.
ja mavam tiez pocit, ze je to na mna ,,moc", ked priatel klaci a podvihne mi zadocek a pritahuje si ma, vtedy je to naozaj velmi citlive

utopia

A robí jej sex aspoň dobre? Co ak je asexualna? Ja žijem pohlavne 12 rokov a ešte som nemala nikdy orgazmus,takže možno aj ona patrí do tej skupiny ktoré nedosiahnu nikdy. Mala ho už vobec niekedy? Ak ho pri bývalom dosiahla a pri tebe nie,bude tam chyba,ale ak ho nedosiahla nikdy pri nikom tak si z toho nič nerob,nieje to tvoja vina.

monikaaa

No tak podla mna urcite ten orgazmus ma.ved kazda baba pri tom nekrici:))) a uz jasnym dokazom je to ze ta odtahuje.ved ked sa baba iúrobi hlavne na klitorise tak chalana hned odtiahne lebo jej to je dalej neprijemne.a to pre to ze hned po irgazme je to miesto hrozne citlive na dotyk.to viem z vlastnej i inych skusenosti.....