ludkovia fakt by som potreboval pomoc, ci sa to uz niekomu stalo.... mam 22 rokov, som aktivny sportovec, cize s vydrzou nemam ziaden problem, takisto ani m,oj nastroj nie je ani maly, ani nejake monstrum, mal som uz viac znamosti aj kratkodobyx aj dlhodobyx... ide asi o to ze som si teraz nasiel priatelku, ktoru velmi lubim, som k nej velmi velmi mega ohladuplny, sex s nou sa postupne stal fantasticky (ked sme sa spoznali bola panna), velmi nam to klape, jediny problem je ze aj ked si to pri mne uziva(o otm som presvedceny), zatial som nepostrehol ab ydosiahla plnhohodnotny orgazmus, xvenie a naznaky zamdlievania to ano, ale zatim asi nie normalny orgazmus....alebo zeby to tak tixo prezivala??? venoval som sa jej Xkrat jazykom prstami, prestriedal rozne polohy so zameranim cisto len na to ze snad teraz to uz musi prijst... a vsetko co sa zatim stalo, bolo ze ked som ju uz mega dlho len drazdil prisiel moment ked ma stopla, a doplnila len :UFF tak toto uz bol na mna MOC...nexapem, zeby si to akurat v tom momente sa ma prerusila???aj ked som sa snazil pokracovat, sa spravila ako keby bola akurat vtedy moc precitlivena v tyx partiax...tak som radsej zvolnil.... NEMATE RIESENIE???
MOJA PARNERKA ZATIAL NEMALA ORGAZMUS
ako ja som presne taka ista...presne ten isty pripad..bola som este panna ale tiez som nezazila este orgazmus pri sexe a to uz sexualne zijeme asi 7 mesiacov...a stym drazdenim pomocou prstom a tak a ze ta stopla a povedal uff..tak to je aj moj pripad..asi si jej moc drazdil mechur a i ked to pre nu bolo super tak sa isla kazdu chvilu pocurat! nie je to pre holky nic moc prijemne..a mozno preto nevie dosiahnut orgazmus lebo stale ma pocit ze sa pocura a tym sa nevie uvolnit( moj pripad) ale tak ked mna priatel drazdi jazykom tak vzdy dosiahnem..nie je to take ze omdlievam z toho ale tak je to super..skoro mu ujdem ... ale tak zeby vobec nic to zase nie..pri sexe je to uz horsie...ked vnikne je to strasne super ale potom po case ako citim ho ale moc to so mnou nerobi..mozno ked tak pri polohe ked mam nohy vysie a on sa dostava hlbsie..ale tak hlavne je drazdit klitoris..to najviac pomaha..no dufam ze to bude lepsie u vas drzim palce