ake mate skusenosti z touto HAK? chcem ju skusit...samozrejme ako isty druh ochrany a pomimo na zlepsenie pleti, zabera?
HAK Yadine...ano?
mozem tu hak vysadit aj ked som nedobrala cely blaster? to sa neda vydrzat....?ci je nutne to dobrat
dakujem za radu
ahojky.ja som Yadine brala 2 mesiace.Prvy bol ok ale druhy bol o nicom,lebo behom 30minut po zobrati tabletky som mala hnacku tak som ju dobrala a dalsi cyklus som brala staru
baby je mozne aby na zcaiatku bolela hlava, a som taka malatna akoby...a ked sa zacne brat a nevyhovuje, kedy sa da najblizsie vysadit, treba dobrat cely blaster, ci s tym mozem seknut hockedy
ja tiež nemám zlé skúsenosti. ani som nepribrala, mám peknú pleť (ale nemala som ju problematickú), proste žiadne vedľajšie účinky som nemala. ja som s ňou spokojná. je síce jedna z najdrahších HAK, ale aspoň viem za čo platím.
zatial mam len pozitivne skusenosti s Yadinom ...nepribrala som, co je pre mna dolezite :) aaa negativne ucinky neboli ziadne... no nezabudaj, setky HAK vplyvaju na rozny organizmus rozne !!!!