ahojte...som alergik...ale včera mi z ničoho nič opuchlo oko..dnes sa mi to ešte zhoršilo a oči mám opuchnuté obidve..a veľmi ma režú""...neviete, čo to môže byť??? akoby mi tam do nich niečo spadlo..veľká bolesť...čo robiť???
pomoc..moje oči.....
kvapky sú nové..niesú po záruke...beriem aj Zodac...tu na pohotovosti by mi nepomohli..je tu malá pohotovosť..ostatné odd...sú až 22km od nás...a k alergologičke by som asi mal ísť...ale musím do práce..a aj na alergologiu sa musím objednať..inak ma nevezmú...hrôza...
mirek, k lekárom nikto nechodí rád, tak tomu ver
mirek, ja by som Ti radila ísť na očné-pohotovosť, myslím, oči sú veľmi citlivá záležitosť ak máš doma nejaké kvapky dobre si pozri expir. pretože staré kvapky by si si kvapkať nemal
ja som tiez alergik a toto sa mi stava casto hlavne teraz ked padaju tie chujovinky ze stromu mne pmaha ten zodac ono to je na alergie celkobvo toto mi doporucila aj moja imunovogicka tak skus to
utekaj za svojou alergologickou ale ako alergik by si mal mat doma livostin kvapky do oci a nejake lieky typu loratidine,claritine,cetirizin...
Mám kvapky na alergiu...a rozmýšľam mči to nemám aj náhodou z nich...nejaká alergia na zložku kvapiek..k lekárom nerád chodím...
no najlepsie by bolo zajst na pohotovost, nech ti daju nejake kvapky.. ale skus si dat zodac, to mas na alergiu... nejake kvapky do oci najdi doma a skus tie
nikto nemá podobnú skúsenosť??? prosím raďte..