Ked ty chces a on nie..svadba..

Príspevok v téme: Ked ty chces a on nie..svadba..
muneca_brava

ahojte,
mam 23 a on 25,
sme spolu dlhooo..
pozname sa, milujeme, klasicky prekrasny vztah plny lasky a porozumenia..

o rok koncim skolu, on uz ma po skole..

ked spomeniem svadbu..koniec sveta..
vela sa o tom rozpravame..
jeho odpoved je:bojim sa..
ked sa spytam coho, mlci :(

ja sa chcem o rok po skole aspon zasnubit a o dva roky vydat..

ale vidim, ze to tak asi nebude..

po 7rocnom vztahu ho vazne nechcem nechat..
ale co mam robit???

viem, ziadne natlaky, bo mi utecie :D

ale kedy sa dockam?
mam tu smolu, ze chodim s mamickinim ceckom? jasne, paci sa mu doma pri mame..ved komu nie..

on ma lubi, nedokazuje mi to len slovami, ale hlavne cinmi..
som si ista,ze ma lubi a planuje so mnou buducnost,
ale potom, preco sa nechce zasnubit???
a preco nema rad temu svadba???

prosim, neodcudzujte,
cakam nazory len tych nad 20rokov..
nazory pubertakov ma nezaujimaju..

vopred dakujem :) :) :)

smutny anjel :(

citriaX

Je smutné keď to tu tak čítam - aj keď po dlhej dobe od pridania tejto témy - že ste takí PESIMISTICKÝ.. Ešte stále totižto existujú ľudia ktorí sa CHCU VZIAŤ preto LEBO SA MILUJÚ !!! A nie kvoli nejakym sprostym majetkom ci co to tu davate. Proste manzelstvo je nieco krasne z lasky kedy je niekto manzelom a manzelkou a nie len druhom ci druzkou. Proste to znamena nieco omnoho viac TO NIECO MA zaklad omnoho HLBSIE. A to ludia z toho spravili majetkove ukony.A tym sa prava podstata LASKY a teda aj MANZELSTVA vytratila....

dsadq

Ta ironia je, ze to co chces pocut, sa dopocujes od pubertakov...s5 k teme yo.
Daj tomu cas,pride svadba,po roku sa zacnete hadat, rozvod atd. atd. porozmyslajte o tom, neboj nemal by utiect...svadba z muzskeho pohladu je zavazok a ak je ako si hovorila "mamincin mazanek" tak pre neho to bude platit duplom, rozumny chalan, preco nemozete byt stastny aj ked nie ste zenaty?

RNG

Somm velmi rad, ze som sa narodil hodne pred vami a ze v tom case boli este nazory na zvazok muza a zeny velmi rozdielne, kde sa brali pre to, ze si chceli vzajomne v zivote pomahat, nie tazit z partnera, ale obetovat sa pre neho a radovat sa z toho, ked sa to podarilo. Ked sa ludia brali a slub, ze si budu verni a budu zit spolu do konca svojho zivota bol brany vazne a zodpovedne, nie ako dnes, "ked sa mi to hodi, tak to dodrzim, ked si zmenim nazor, tak si najdem ineho partnera, alebo viacerych , pripadne aj nikoho, ak sa mi to tak momentalne hodi.

Inac muneca brava je po spanielsky drza babika...

Pyrana206

ja som si neprecitala tvoj prispevok cely, a potom som iba pozrela kedy bola zalozena tema, heh prepac niesi stara koza :D

svadba NIE

a ešte dodám, svadba v dnešnej dobe pri tejto rozvodovosti je len pre naivných ľudí! nieje to záruka ničoho, a nikdy nehovorím nikdy, teda nikdy nevravím, že budeme spolu do smrti, ľudia a časy sa menia..to sa nedá nikdy zaručiť. ani len trápnym papierom.

svadba NIE

my sme spolu 7 rokov a máme 24 a svadbu vôbec neriešime. Ja som mu aj povedala, že mi je to trápne ked si len predstavím seba v svadobných šatách :D, akože on tiež trochu nechápe že "prečo" ale môj názor pozná...svadbou sa to môže zmeniť, ale iba ak k horšiemu...a ked máš 23 nemáš sa kam ponáhľať...čo ak sa to zmení po roku a budete riešiť rozvod...poznám milion takých párov...máš času dievča, rozmýšľaj...a hlavne na neho netlač, aj ked to tak veľmi chceš.