Ked ty chces a on nie..svadba..

Príspevok v téme: Ked ty chces a on nie..svadba..
muneca_brava

ahojte,
mam 23 a on 25,
sme spolu dlhooo..
pozname sa, milujeme, klasicky prekrasny vztah plny lasky a porozumenia..

o rok koncim skolu, on uz ma po skole..

ked spomeniem svadbu..koniec sveta..
vela sa o tom rozpravame..
jeho odpoved je:bojim sa..
ked sa spytam coho, mlci :(

ja sa chcem o rok po skole aspon zasnubit a o dva roky vydat..

ale vidim, ze to tak asi nebude..

po 7rocnom vztahu ho vazne nechcem nechat..
ale co mam robit???

viem, ziadne natlaky, bo mi utecie :D

ale kedy sa dockam?
mam tu smolu, ze chodim s mamickinim ceckom? jasne, paci sa mu doma pri mame..ved komu nie..

on ma lubi, nedokazuje mi to len slovami, ale hlavne cinmi..
som si ista,ze ma lubi a planuje so mnou buducnost,
ale potom, preco sa nechce zasnubit???
a preco nema rad temu svadba???

prosim, neodcudzujte,
cakam nazory len tych nad 20rokov..
nazory pubertakov ma nezaujimaju..

vopred dakujem :) :) :)

smutny anjel :(

mamca

Prečo riešiš teraz niečo,čo sama chceš až o dva roky? Po škole určite budú zmeny v tvojom živote,ktovie,či sama nezmeníš postoj k tomu,či sa máš už vydávať... Nenáhli sa vo svojich predstavách.

jancecka

ahoj, ja som tiež s mojím manželom chodila 6 rokov, od svojich 16tich. Ja som sa chcela vydávať už v 19 rokoch, no on si pripadal nedospelý. Čo ani teraz nie je :DD tak som netlačila na neho :D počkala som si a keď som mala 21 sme sa zasnúbili a do roka bola svadba.Sme zobratí 2 roky a je to super.Neboj, pokiaľ ťa naozaj ľúbi, prekvapí ťa prsteňom :D

teaa

no, chodíte spolu veľmi dlho a stal sa z toho zvyk... sedem rokov s niekým chodiť a nežiť spolu, to si neviem predtaviť. Zvyky sa ťažko menia. Možno ho desí to, ako to máš všetko časovo naplánované :) mňa by to teda vytáčalo...

kayla

Ahoj!
Ja by som to nenazvala laskou ako takou...iba laskou podla neho...je nekompromisny,co znamena aj ze je tvrdohlavy a mozno aj sebecky.Este si mlada,mozno sa to vyriesi,chlapi v 25ke sa este sa nechcu zenit,len aby si neskoncila ako ja...mam 8 rocny vztah,4 roky zijeme spolu,mam 27 rokov,zenit sa nechce,decko nechce,od svojich 19tich cakam ze mozno sa to zmeni,on ma 30 a ja stale cakam...bud zostanes s nim a bude vsetko tak ako on chce,alebo si najdes ineho ktory rozmysla podobne ako Ty.A musim Ti povedat ze napriek tomu moj priatel je mily a dobry,ale ked som zacala riesit dolezitejsie otazky ako decko a svatba,tak sme sa nikdy nedohodli,a musim Ti povedat,ze ak by ma teraz poziadal o ruku,by som sa za nho nevydala...ani ak by som otehotnela.

vitana

podla mna, on sa boji zavazkov. mozno na to este nieje pripraveny...hoci vek by na to aj mal, ale psychicky este nieje vyzrety. Je to velky zivotny krok. Musis s nim o tom rozpravat opatrne.

monicka2509

tak jeho odpoved boji sa,jasne,ved chlap je zivitel rodiny,teda nemyslim uplne,ale mozno sa boji tej manzelskej zodpovednosti,vies je ine ked ste priatel a priatelka a ked budete manzelia,potom mozno pridu deti a on sa mozno na to neciti.Je este mlady,tak sa boji,ale co ked o rok dospeje a povie si ano ozenim sa,ty mas este rok skoly,zatial sa ho to nepytaj az ked budes chciet sa vydat,ked skoncis skolu a budes naozaj vediet ano chcem to...netlac na neho

muneca_brava

sissska,
a kedy bude podla teba ten spravny cas???
ja tiez nehovorim,ze hned..chcem tak o dva roky, ale jemu sa to zda priskoro..
nie sme mali, a nechodime spolu tyzden..
preto mi je cudne, ze sa toho tak boji :(

sissska

tak mi sme na tom uplne opačne,on chce a ja nie...milujem ho a klape nám to,ale jednoducho si myslím,že na to ešte nie je ten správny čas,tak to nejako cítim v sebe,že ešte nie,nehovorím nikdy....a vekovo to máme tak že ja 22 on 24