KOčky čaute..máte niektorá skúsenosti s užívaním INDONALU??? Vraj je účinný pri HPV vírusoch a displáziach atd...začala som ho užívať, užívam už 3-týždne, ale objavili sa mi na hrudníku a chrbte nejaké vyrážky..neviem, či to nemôže byť niejaká neskorá reakcia na INDONAL...môžem ho kľudne užívať ďalej?? -vraj je to prírodne a nemá to nič spoločné s norm.hormónamy...lebo antikoncepciu ja brať nemôžem...pekný dník..papapa
HPV a Indonal
indonal obsahujem ucinnu latku I3C(indol 3 carbinol), vytazok z kapustovin.
Indonal posobi na tymus, ktory je zodpovedny za aktivaciu a produkciu roznych bielych krviniek(T cells). Tiez posobi na hl;adinu estrogenu. Takymto komplexnym sposobom teda vplyva na potlacenie hyperplazii v tele, nicenie rakovinnych buniek a dokonca aj hladiny virusov.
Ale nativiralnych je plno aj inych.
Ja tu casto trubim, ze ich treba brat na zvysenie viralnej imunity, lebo prave viralne tym, ze sa ludia coraz viac pohybuju a grupuju sa na celom svete prudko zvysuju.
Inac I3C ma pribuznu latku, snad este ucinnejsiu, DIOM(diindoil methane)
baby...ktorá máte skúsenosti s užívaním Indonalu??? Ja beriem jednu kapsulu denne, dnes som začala užívať druhé balenie, mala som 3-balenia...mám ich využívať všetky za sebou, alebo je tam potrebná nejaká prestávka???? Gynekológ.som nehovorila, že beriem indonal...-dúfam, že to nieje potrebné, informovať ho..ďakujem za odpovede a pekný dník