KOčky čaute..máte niektorá skúsenosti s užívaním INDONALU??? Vraj je účinný pri HPV vírusoch a displáziach atd...začala som ho užívať, užívam už 3-týždne, ale objavili sa mi na hrudníku a chrbte nejaké vyrážky..neviem, či to nemôže byť niejaká neskorá reakcia na INDONAL...môžem ho kľudne užívať ďalej?? -vraj je to prírodne a nemá to nič spoločné s norm.hormónamy...lebo antikoncepciu ja brať nemôžem...pekný dník..papapa
HPV a Indonal
indonal mozes kludne brat aj 3 mesiace len potom si treba dat pauzu ja ho mozem len a len odporucit je to uzasny liek mne pomohol s hvp a mala som po nom super vysledky :)
ahoj, pouzival som tablety shii-take
www.terezia.sk
od tejto spolocnosti, lebo od inej som ani nevidel a bolo to tazsie zohnat, z lekarne
okrem toho ta huba ma vraj ze aj 80% uspesne klinicke vysledky, a ze vraj indonal pre muzov velmi nepomaha, minimalne som sa i po nom citil lepsie, az na vetry :).
bal som sa, viem preco, bol som sa vysetrit na rakovinu, papilomatozu hrtana, nepotvrdilo sa,a testy na hpv su aj tak narocne, u muzov z ust skoro nemozne az ked je uz neskoro.Takze potvrdene hpv som samozrejme nemal kedze to vraj nejde. Ale po uzivani tychto doplnkov sa moje dvojrocne problemy skoncili. Ale inak som mal cele hrdlo cervene zilnate na zadnej strane krku ako nikdy predtym 2 roky vkuse. Viacero vacsich cervenych vyraziek , jednu tak 3mm. A tazko sa mi hovorilo. Ale ci pomohol indonal, shii-take alebo kombinacia, neviem povedat, tiez som bral selen-zinok, a obcas si kupil i prirodny indol = brokolicu, karfiol. A nechcem tymto zlahcovat hpv, je to fakt neprijemne, ale mozno toto je pre niekoho liecba.
kristian ake si uzival shitake huby? to boli nejake kapsule alebo si ich daval do jedla? vdaka :)
ahojte žienky beriete niektora indonal? moze sa pouzivat aj pri mykoze nevadi to pri uzivani? vdaka
Mal som ustne hpv zrejme, strasne zcervenale a bolesti pri hovoreni, cervene vyrazky i vacsie po celom krku, vkuse bolesti v krku a pocit telieska, zacal som pouzivat indol-3-carbinol-ceske vydanie, zdalo sa mi ze pomaha lepsie ako slovenske a menej stipalo. Po 3 mesiacoch uzivania indol-3-karbinol moj problem nadobro navzdy odisiel, ktoreho som sa nevedel zbavit 2 roky predtym, hoci pouzival som k tomu i huby shi-take ktore vraj maju podobne vynikajuce ucinky proti hpv, ale mam taky pocit ze to bolo viac indolom, kedze ten som pouzival viac, ale s kombinaciou shii-take huby.
ja som brala indonal kvoli zhorsenej cytologii mala som 3. Neviem ci kvoli indonalu ale po pol roku sa mi to zlepsilo na 2. Ale gynekologicka mi vravela,ze po uzivani indonalu ma u vela pacientok viditelne zlepsenia cytologii.