HPV a Indonal

Príspevok v téme: HPV a Indonal
zuzi

KOčky čaute..máte niektorá skúsenosti s užívaním INDONALU??? Vraj je účinný pri HPV vírusoch a displáziach atd...začala som ho užívať, užívam už 3-týždne, ale objavili sa mi na hrudníku a chrbte nejaké vyrážky..neviem, či to nemôže byť niejaká neskorá reakcia na INDONAL...môžem ho kľudne užívať ďalej?? -vraj je to prírodne a nemá to nič spoločné s norm.hormónamy...lebo antikoncepciu ja brať nemôžem...pekný dník..papapa

RNG

dysplazie su nefunkcne-poskodene prerastene bunky, ktorych obranny mechanizmus je oslabeny, takze skor podlahnu roznym nakazam a karcinogennym zmenam.
Take bunky by zdrave telo malo zlikvidovat. Ked sa ale pod vplyvom viralneho poskodzovania vytvara stale nove nefunkcne tkanivo, telo ho niekedy nestaci likvidovat.
Preto je treba najprv potlacit virusy(alebo ine patogeny co to mozu sposobovat), aby sa toho tkaniva viac nevytvaralo a potom posilnit enzymaticku cistiacu funkciu tela, aby displazie a ine nefunkcne tkaniva odburali v tele.

evellina

RNG ...dakujem velmi pekne za radu...dakujem...moze sa jednat aj o nejaky zapal,alebo ta displazia znamena,ze je to nieco velmi zle???..

RNG

Myslim, ze to treba znovu zopakovat a doplnit antiviralne:
selen, zinok, Lactobacilus Bulgaricus, L-lysin, vitamin C, aloe vera,lapacho, echinacea, baza(eldeberry, sambucus), astragalus,GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov a najsilnejsi na trhu, chaparal.

RNG

Evelina, lekar pri displazii(prerastenie, vytvorenie nefunkcneho tkaniva) odporuca vyrezat, lebo nefunkcne tkanivo ma ovela vacsiu sancu sa premenit na rakovinne, ako normalne funkcne zdrave bunky.
V tele je ale system, ktory vie vsetky nefunkcne tkaniva odstranit. Ten system pouziva biele krvinky(nasu obrannu a cistiacu armadu) a enzymi nna odstrqanenie nepotrebnych tkaniv a utvarov.
Kedze mas v tele zdroj podporujuci vytvaranie nefunkcnych tkaniv, musis ho v prvom rade potlacit(vid menovane antiviralne s najsilnejsim chaparalom na konci) a pri tom pouzivat nieco na zvysenie aktivity a poctu bielych krviniek(napr betaglukany, indonal...) a brat hodne enzymov na prazdny zaludok.
Jod tak isto prispieva k vytvaraniu vlastnych telesnych enzymov, ktore potom odstrania rozne neziaduce utvary v tele(cysty, hyperplazie, myomy, polypy, hrcky, tumory...)
Lacny a silny zdroj jodu je pouzitie jodovej tinktury transdermalne, tj raz tyzdenne, pripadne aj 2 krat natriet jodovy flak asi velkosti dlane na spodok brucha(10 kvapiek)
Inac jod sa nachadza hlavne v morskych rastlinach ako kelp, kombu a spirulina.

evellina

Ahojte,ja som tu nova.Mam ten isty problem,prisla som k lekarovi na preventivnu prehliadku,spravil mi nejake citosteri a povedal,ze mam stredne az tazku displaziu krcka maternice.Co to vlastne znamena??..velmi sa bojim,zajtra idem k nemu na dalsie testy a chcem sa ho zaroven opytat na INDONAL.Zacala som uzivat zinok,prirodny vit.E so selenom a zajtra si chcem este kupit nejake probiotika.Nevie mi niekto poradit,ci je aspon malilinka sanca aby sa to dalo do poriadku???...a aky je potom postup u lekara,ako to liecia???..prosim poradte...DAKUJEM::

RNG

barbarka, v indonale nikto nespomina zmenenu zrazanlivost krvi(tj ani nizsiu, ani vyssiu)
Su potrasvinover doplnky, ktore znizuju zrazanlivost krvi. Spomeniem rybacie oleje a enzymi.
Su zase doplnky s vysokym obsahom vitaminu K, ktore zvysuju zrazanlivost.

barbarka

pre RNG..prosím ťa a nemá Indonal vplyv na zrážanlivosť krvi a tak ako napr.antikoncepcia??-pretože ja antikonc.nemôžem užívať....a ten Indonal môžem kľudne vybrať všetky 3-balenia bez prestávky??? Inak tiež ma občas bolí hlava a začali aj nohy..tak dúfam, že to není Indonalom..ďakujem..

marisssa

ja som to brala asi tri tyzdne,ale ake migreny som z toho mala, no nenormalne!potom mi jeden gynekolog povedal, ze aj tak nie je preukazana pozitivna ucinnost tohto lieku a ze to beriem vlastne pre vylepsenie psychiky, ze pre hpv nieco robim.poradil mi s tym prestat,tak som a citim sa ovela lepsie..