Snažíme sa splodiť dieťa

Ivka 1

Tinka neboj v spolupráci s gynekológom to dokážeme. môj mail : siveta@orangemail.sk, budem potrebovať viac informácií.

tinka31

Ivka 1 ...Ahoj,vdaka za Tvoje riadky,som z nich tak povediac pozitivne naladena.Vies,to ze mam epilepsiu,neznamena,ze nemozem byt opat matkou a dat zivot babatku!!Vela ludi si to mysli,ze epileptici nemozu a nemali by!!!!a preco???..Ja sa drzim,zachvaty nemam,ale proste liecim sa nu a pravidelne uzivam antiepileptika.Ivka budem rada,ak by si mi poradila spravne, a zadarilo by sa nam pocat pekne zdrave dietatko!!!!comu verim,ako som napisala,nadej zomiera posledna!!!!

napochybach

aby ti nevytekalo,daj si nohy riadne hory,opri o stenu ,nebude vytekat,videla som to v jednom filme :D
a stale len proste milovat sa:)raz sa to stane a otehotnies :)neboj ..a najma,by som poradila,ak mozem ani mozno nie vela stykov za den,ale normalne,aj dva tri dni pauza,a potom,ked budete obaja velmi nazhaveni,tak potom,on bude mat viac semena a spermii ,ako ked niekolkokrat do dna sa milujete :)

Ivka 1

Z mojich skúseností ženám ,ktoré mali ťažkosti s otehotnením veľmi pomohla detoxikácia organizmu a doplnenie chýbajúcich vitamínov a minerálnych látok. Rovnako aj hodnoty spermiogramu sú veľmi dôležité , pretože kvalita spermii sa vekom mení a ak aj muž už splodil jedno dieťatko, nezaručuje to, že spermie sú kvalitné rovnako teraz ako predtým. Veľmi často sa lieči žena a príčina je na strane muža.Rovnako je dôležité užívanie prírodných produktov,ktoré zmierňujú epileptické záchvaty a eliminujú ich opakovanie.

kukucko

ahojte, my sme sa tiez pokusali tri roky o babo, liecili sme sa na kadeco aj na to, co sme nemali ;-)

podla mna, zakladom je spravna zivotosprava zeny, ziaden stres ci nervozita, mat cas ovulacie a u muza mat aspon trojdnove zdrzanie pre uplne dozretie a dobru pohyblivost spermii

Ivka 1

Tinka31 nevzdávaj to . Ak budeš chcieť ozvi sa mi na mail. Vieme sa poradiť aj s gynekológom, ktorý je naklonený naturálnej liečbe . Poradil už mnohým ženám , tak prečo nie Tebe ?

RNG

Tazkosti s otehotnenim byvaju casto pre privysoku hladinu hormonu prolactinu. To sa da znizit velmi jednoducho branim potravinoveho doplnku yam, 2 gramy denne(10% Diosgeninu). Netreba ziadne lieky, ani chemikalie na to.

tinka31

Ahoj,Dakujem Ti neznama osobka za Tvoje riadky,ktore si mi adresovala..to,ze sa liecim na epilepsiu nie je az tak hrozne,je vela ludi,ktory s epilepsiou ziju dlsie ako ja a maju aj rodinu..v dnesnej dobe sa stalo par pripadov,ze epilepsia vymizla po porode,ci casom a tak tiez zeny s epilepsiou rodia zdrave deticky a su matky..tak tiez sa da spravit odber z plodovej vody a vtedy sa da rozhodnut co dalej..vies,ako si napisala,poskodene dieta,je tak isto clovek a ma pravo zit..nie je to hracka,preto si clovek musi dobre rozmysliet a zvazit,ako sa k tomu postavi!!!!Ja sa aj tak nevzdavam,viem,ze je to tazke na to pomysliet,ale nadej zomiera posledna!!!!!!

***..

ahoj tinka nechcem ťa sklamať ale ak sa liečiš na epilepsiu ako píšeš, berieš lieky ktoré môžu poškodiť babatko na celý život a to by si určite nechcela. je dobre ked už maš dieťa venuj sa mu ved aj pre velké dieťa zostaneš mamou, ale neriskujnie je nič príjemné starať sa o poškodené dieťa a ked maš aj sama problémy.