Neviem ako začať a už vôbec neviem ako položiť otázku. Ale začnem . Snažíme sa splodiť dieťa. Je to bežné a normálne, ked po výrone semena do mna, mi začne po chvíli vytekať semeno z pošve von? Nemalo by semeno zostať vo mne? Ďakujem
Snažíme sa splodiť dieťa
Ivka 1 ...Ahoj,vdaka za Tvoje riadky,som z nich tak povediac pozitivne naladena.Vies,to ze mam epilepsiu,neznamena,ze nemozem byt opat matkou a dat zivot babatku!!Vela ludi si to mysli,ze epileptici nemozu a nemali by!!!!a preco???..Ja sa drzim,zachvaty nemam,ale proste liecim sa nu a pravidelne uzivam antiepileptika.Ivka budem rada,ak by si mi poradila spravne, a zadarilo by sa nam pocat pekne zdrave dietatko!!!!comu verim,ako som napisala,nadej zomiera posledna!!!!
ako vravi kukucko presne tak ..
aby ti nevytekalo,daj si nohy riadne hory,opri o stenu ,nebude vytekat,videla som to v jednom filme :D
a stale len proste milovat sa:)raz sa to stane a otehotnies :)neboj ..a najma,by som poradila,ak mozem ani mozno nie vela stykov za den,ale normalne,aj dva tri dni pauza,a potom,ked budete obaja velmi nazhaveni,tak potom,on bude mat viac semena a spermii ,ako ked niekolkokrat do dna sa milujete :)
Z mojich skúseností ženám ,ktoré mali ťažkosti s otehotnením veľmi pomohla detoxikácia organizmu a doplnenie chýbajúcich vitamínov a minerálnych látok. Rovnako aj hodnoty spermiogramu sú veľmi dôležité , pretože kvalita spermii sa vekom mení a ak aj muž už splodil jedno dieťatko, nezaručuje to, že spermie sú kvalitné rovnako teraz ako predtým. Veľmi často sa lieči žena a príčina je na strane muža.Rovnako je dôležité užívanie prírodných produktov,ktoré zmierňujú epileptické záchvaty a eliminujú ich opakovanie.
ahojte, my sme sa tiez pokusali tri roky o babo, liecili sme sa na kadeco aj na to, co sme nemali ;-)
podla mna, zakladom je spravna zivotosprava zeny, ziaden stres ci nervozita, mat cas ovulacie a u muza mat aspon trojdnove zdrzanie pre uplne dozretie a dobru pohyblivost spermii
Tazkosti s otehotnenim byvaju casto pre privysoku hladinu hormonu prolactinu. To sa da znizit velmi jednoducho branim potravinoveho doplnku yam, 2 gramy denne(10% Diosgeninu). Netreba ziadne lieky, ani chemikalie na to.
Ahoj,Dakujem Ti neznama osobka za Tvoje riadky,ktore si mi adresovala..to,ze sa liecim na epilepsiu nie je az tak hrozne,je vela ludi,ktory s epilepsiou ziju dlsie ako ja a maju aj rodinu..v dnesnej dobe sa stalo par pripadov,ze epilepsia vymizla po porode,ci casom a tak tiez zeny s epilepsiou rodia zdrave deticky a su matky..tak tiez sa da spravit odber z plodovej vody a vtedy sa da rozhodnut co dalej..vies,ako si napisala,poskodene dieta,je tak isto clovek a ma pravo zit..nie je to hracka,preto si clovek musi dobre rozmysliet a zvazit,ako sa k tomu postavi!!!!Ja sa aj tak nevzdavam,viem,ze je to tazke na to pomysliet,ale nadej zomiera posledna!!!!!!
ahoj tinka nechcem ťa sklamať ale ak sa liečiš na epilepsiu ako píšeš, berieš lieky ktoré môžu poškodiť babatko na celý život a to by si určite nechcela. je dobre ked už maš dieťa venuj sa mu ved aj pre velké dieťa zostaneš mamou, ale neriskujnie je nič príjemné starať sa o poškodené dieťa a ked maš aj sama problémy.