vyhovorky

Príspevok v téme: vyhovorky
Betty Boop

Ahoj s priatelom sme spolu skoro 2 roky, sex máme / nemáme ... možno 1 za štvrť roka a on sa stále vyhovára, že má nejaké obdobie, kedy ho sex nebaví, predtým sa vyhováral na to, že je unavený - aj ked nič nerobí, alebo že ho niečo bolí, proste vždy si niečo najde - mna nebaví stále samú seba presviečať, že sa to zmeni!!! A nemám ani 100 rokov kedy by mňa sex, nebavil, ved je to normáln a vec a ja to mám rada. Viem, že ma nepodvádza. Rozísť sa s ním nechcem lebo mi maximálne vyhovuje vo všetkom okrem tejto "maličkosti". Vie mi niekto poradiť???

grafik-adobe

Ahoj no maš veľa možnosti prečo by tovj partner nechcel mať sex .....možno sa hambi za svoj nastroj ale to pochybujem lebo ked to na teba pride tak by išiel aj so šparadlom :D:D a skus zistiť či v minulosti nezažil niečo traumatizujuce čo suviselo so sexom a teraz sa boji .... dalšia možnosť ma inu (milenku)ale to druhe si zisti a potom psycholog :o)

zvisacka

Oka no nebol to zly clovek len bol v tomto divny, nechcel so mnou spavat a pritom som sa dozvedela ze ma podvadzal a robil si to sam, chodil na vseljake stranky ale mne nikdy nic nepovedal...Ked som sa ho pytala v com je problem, on na to ze to je moj problem nie tvoj a boli sme porozpravani. Mrzi ma to lebo sme si rozumeli a 10 rokov je fuc ... ale clovek musi ist dalej a nast toho kto mu najviac vyhovuje..Pokial tam nie je ina zena tak je to zachranitelne ale obavam sa ze muzov laka uplne nieco ine ako si zoberu za zeny a doslova vyhladavaju protipoly...nechapem ich

wowo

NO neviem ,mne by sa taky muz hnusil co si to robi sam a nie so mnou.Pri masturbacii si iste predstavuje ine zeny, alebo rozne sex-praktiky, ktore spolu mozno nerobite.Su muzi ktory to chcu menej hned od zaciatku, lebo im zle stoji{tvrdil ze neni impotent a ejakujoval s polostoporenym-makkym udom..hahaha}Myslim ale ked sa zmeni chut na sex pocas vztahu ze to je koli problemom vo vztahu. Ale su muzi co im to ide zle od zaciatku ..a ty sa nezmenia. S tym podvadzanim cez azet...poznam, som slobodna a vecne vypisuju zenaci,,ze ako si s manzelkou nerozumeju a uz nesexuju a ziu ako brat a sestra,,,hahaha. je mi z nich zle. Pytam sa ich ze to skutocne manzelka nechce? 5 rokov? fakt? a preco sa nerozvedies....a oni ..lebo majetky ...Kuknite si aj forum partneri sk...tam ich je.

oka

Myslím že sám má skôr(po tom)ako sa zo ženou maznat.Zvisacka aj môj manžel je inak velmi dobrý aj starostlivý otec.Uplne ta chápem čo si si prežívala a verím že si urobila dobre ak si ho opustila,dúfam že si teraz štastná.....

zvisacka

Dobehnuta, mala som take iste hovado doma :-)) boze ked si predstavim aka som bola blba a naletela som na tie jeho vyhovorky...no plakat sa mi chce :-)) Pekne mu to vytmav!!!

zvisacka

Oka podobne to bolo aj u mna, som dost na sex a moj manzel nie a nie, raz som ho nacapala ako si to robi sam a zostala som v soku... Inak som stastne rozvedena...Proste neklapalo nam to ale ostatne bolo ok...A vobec to nie je malickost, sex je vec ktora dokaze zabit aj velku lasku tomu verte

oka

Ja mám tiež taký problém s manželom už 9 rokov.Boli sme aj u sexuologa,urologa.A Viete na čo som prišla?Za tie roky že on aj každý 2den masturbuje.Samozrejme že potom netúži po mne lebo nie je nadržaný.Velmi ma to ponížilo,sex mám velmi rada,no od vtedy ako som na to prišla(je to 2mesiace)som zatrpkla.Ked si predstavím ako som jeho nechut k sexu tolerovala a on ma tolké roky ukracoval o taký nádherný sex,som velmi,velmi sklamaná!