Ahoj s priatelom sme spolu skoro 2 roky, sex máme / nemáme ... možno 1 za štvrť roka a on sa stále vyhovára, že má nejaké obdobie, kedy ho sex nebaví, predtým sa vyhováral na to, že je unavený - aj ked nič nerobí, alebo že ho niečo bolí, proste vždy si niečo najde - mna nebaví stále samú seba presviečať, že sa to zmeni!!! A nemám ani 100 rokov kedy by mňa sex, nebavil, ved je to normáln a vec a ja to mám rada. Viem, že ma nepodvádza. Rozísť sa s ním nechcem lebo mi maximálne vyhovuje vo všetkom okrem tejto "maličkosti". Vie mi niekto poradiť???
vyhovorky
Môže mať málo testosterónu..Na zvýšenie je najepší Tribulus, ktorý dostať v potrebách pre športovcov takisto aj L-alginin aminokyselinu ktorá pomáha pri tovorbe spermií... k tomu pomocné ládky zinok, selén, vitamín e,
majkaaa/dobehnuta...ten azet zaujima aj mna. ako sa to da presne pozriet???dam nick, kliknem na pozriet profil a potom co? malo by to byt niekde tam, alebo musim este na nieco klikat..aj ten moj sa v poslednej dobe sprava nejako cudne...:(
Klikni si na nick a potom na jeho profil.Ak nie je veľmi šikovný a nechá si to tam zobraziť,tak uvidíš,koľko ľudí si hodil do priateľov on,ale aj kto má v priateľoch jeho. Ak si to ovšem nechá zobraziť.Môže ich byť ďaleko viac.A potom už nie je problém nejakej takej napísať a spýtať sa jej na názor na toho,či toho.
ahoj dobehnuta....aky je to system na azete ??/
oprava, dal som tam damianu 2 krat, omylom, radsej som mal dat dvakrat Dong Quai....
Su rozne prostriedky pre zewny aj muzov, ktore zvysuju sexualnu kapacitu aj pocit uspokojenia.Chlap aj zena ked su vycerpani, rozhodne sa to odrazi na sexe
.....
Da sa tomu trochu doplnkami pomoct.
Pre muzov: arginin zvysuje prekrvenie, tribulus ,terestris zvysuje hladinu testoisteronu(spojene s energiou, a pracuje aj pre zeny)a hromada bylin, ako zensen(ginseng) maca, avena sativa, erycoma long jack, horny goat...
Su aj hotove zmesy, ako napr Maximum potential for man. Toto vsetko je prirodne a pomerne velmi jemne. Netreba si to mylit s viagrou, syntetickym skodlivym liekom.
......
Pre zeny je to damiana, Dong Quai , Muira puana, Black Kohosh, damiana,tiez arginin na prekrvenie, avena sativa, agnus cactus(chasteberry a licorice(sladovka hladkoploda ) a dumbier.
......
Starsi muzi mozu mat problemy s prostatou, ktore priskrtia privod krvi, nielen mocu, takze ti to musia adresovat rastlinnymi sterolmi
Na prostatu je Saw palmetto, tekvicove jadierka a olej, pygeum africanum a korene zo zihlavy(nettles, urtica diorca
Ucinne davky na jednotlive musia obsahovat stovky miligramov sterolov.
je to jednoduche proste sa chcu rozist ale newedia ako to powedat,zacina sa im vsetko hnusit a znechutovat a preto im chyba chut, ale boja sa stym ist von
baby fakt nebudte blbe ako ja,mne sa vyhovaral, ze ma stres v praci, vela prace, preto je po veceroch tam a tak....neverte im , su to hovada
ja som zase dnes zistila, ze moj drahy si na azete nahana baby na sex a vdaka novemu systemu azetu som zistila, ze sucasne obraba 6 zien, ku ktorym chodi tak raz za dvatyzdne....a doma sa vyhovara, ze nema chut.....ved ked dnes pride mu to vytmavim.....6 zien sa mi normalne priznalo ...a povedali mi take veci ze som skoro odpadla...a boli tiez sokovane, ze je zenaty