Ahojte, chcem sa vas spytat, ze ako by ste reagovali, kebyze mate byvalu priatelku, s ktorou ste sa rozisli pred par mesiacmi a ked ste sa s nou rozisli tak by prisla s tym ze je tehotna, nijak vam to vsak nedokazala (teda neukazala tehotensku knizku ani potvrdenie od lekara) potom povedala, ze bola na potrate a zacala si pytat peniaze.. neustale vyvolava z roznych cisiel(50 hovorov denne), chodi zvonit domov, pri nahodnom stretnuti robi sceny, pise maily a az prenasleduje po chodniku..co robit?
ako sa zbavit prenasledovania od byvalej????
ja sa s nou o tom vobec nebavim, ja na nu nijak nereagujem, ale ona staaaaaaaaaale a staaaaaaaaale dolieza a robi sceny, ked jej poviem aby vypadla, ci som uplne ticho.. a cislo si nemozem zmenit, lebo je to moje pracovne cislo a nebudem stovkam ludom posielat oznam, ze som zmenil tel. cislo.. a nakoniec pozna pracovnu stranku, kde su kontaktne cisla uvedene..
To su vymysly,aby ta mohla psychicky terorizovat.Pokial ti nedonesie dokaz,vobec sa nad tym nepozastavuj..
urcite pomoze ignorovanie poznam to aj ja ked sa mi po niejakom case ozval stary kamos zacal kolotoc sms zvonenie na mobil nahodne caste stretnutia len mi to prinieslo problemy do manzelstva a doslovna IGNORACIA vsetkeho z mojej strany pomohla tak ti drzim palce viem ake to je neprijemne a otravne drz sa a pevne nervy
ikous,ja som to zazila,takze viem o com pises.Chodil po meste a zistoval si,kedy som sa na koho usmiala,s kym som sa kedy rozpravala,potom mi robil na ulici sceny...Ale casom ho to naozaj preslo.
a myslite si, ze keby bola teda naozaj tehotna, tak by mi nejaky ten papier ukazala a len sa nesmiala ako sialena? ona sa tiez vyhrazala, ze ked sa k nej nevratim, tak si to decko necha, potom ze sa zabije, potom tvrdila, ze nie je tehotna, potom ze je, potom ze bola na potrate, potom ze nie, potom ze to nepovedala rodicom, potom ano a takto dookola, potom zrazu ze uz bola na potrate, ale nevedela povedat kedy.. a myslite si, ze po potrate je hned zena na druhy den fit?
Pokial s nou budes komunikovat a vypravdovavat sa s nou,nemas sancu sa jej zbavit.To ako keby si prilieval benzin do ohna.Jednoducho by som jej povedala,ze ked donesie dokazy o tom ze bola na potrat,potvrdenie o zaplateni penazi,tak potom mozete nieco riesit.Ale to,ze je niektora zena tehotna,to este neznamena,ze je tehotna s tym chlapom,na ktoreho ukaze prstom...A potom by som jej povedala,ze viacej sa o tom nebudem bavit,lebo je to nezmysel a hotovo.Koniec.A uz by zo mna nedostala ani slovo..Mozno by som si dala vymenit telefonne cislo a utajit,aby sa ku nemu nedostala...
ale je to totalne trapne, ked sedis niekde na terase a ona tam pride a zacne vyziapovat taketo veci, na zvoncek zvoni polhodinu vkuse alebo sa vlaci vsade za mnou po meste, nadava mojim priatelom co su so mnou..
ja som to mala ešte horšie s jedným, ale to sme neboli rozídení. to som sa nemohla zo vzťahu, lebo buď sa mi vyhrážal smrťou, alebo že mi porozbíja okná doma(bývam na prvom). a ja som sa ho bála, lebo mi dovtedy už porobil hocičo(hodil do skla v bráne od domu), silno ma držal,keď som chcela odísť preč od neho. až tak že som bola samá modrina. tak som mu raz napísala smsku, že je koniec, že odchádzam niekam do zahraničia a že sa už nevrátim. išla som, ale len na mesiac do Anglicka za kamarátmi. som sa vrátila, bála som sa chodiť vonka, ale nestretla som ho. teraz má inú babu, ale ľutujem ju už teraz.
inkous,ale ty nemozes pripustit nieco take,ze jedna baba povedala...Ved ona ta psychicky vydiera.Ja by som sa s nou o takom niecom vobec nebavila.Jednoducho neriesim problem,ktory nenastal.Ved to je zrejme na 99% vymysel,keby to bola pravda,nemala by problem ti to dokazat...
vsak to, ze psychicky to pomaly prestavam zvladat..