Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa zbavit prenasledovania od byvalej????

Príspevok v téme: ako sa zbavit prenasledovania od byvalej????
inkous

Ahojte, chcem sa vas spytat, ze ako by ste reagovali, kebyze mate byvalu priatelku, s ktorou ste sa rozisli pred par mesiacmi a ked ste sa s nou rozisli tak by prisla s tym ze je tehotna, nijak vam to vsak nedokazala (teda neukazala tehotensku knizku ani potvrdenie od lekara) potom povedala, ze bola na potrate a zacala si pytat peniaze.. neustale vyvolava z roznych cisiel(50 hovorov denne), chodi zvonit domov, pri nahodnom stretnuti robi sceny, pise maily a az prenasleduje po chodniku..co robit?

SHAKTI

Taketo situacie vznikaju najma, ked muz zdrhne bez vysvetlenia. Muzi by sa konecne mali naucit rozchadzat uprimnym rozhovorom, tak aby v zene neostalo milion otazok Preco? A kde som spravila chybu?
I ked sa to moze zdat byt smiesne a nemozne, uprimne sa s nou porozpravaj. Vysvetli ju preco ju nechces, bez obvinovania a nadavok, jednoducho, ze nech spravi cokolvek uz sa k nej proste nevratis, ze ublizuje iba sama sebe a nici svoj vlastny zivot.
Laska je krehka energia, je to neviditelna hmota ktoru pretvarame v nasich rukach my sami, preto je take "lahke" zmenit lasku na nenavist.
To dievca iba trpi, citi velku bolest, pretoze citilo alebo citi velku lasku voci tebe. Zachovaj sa fer. Vyhybat sa a ignorovat danu situaciu a hlavne ju ako trpiaceho cloveka, je zbabele a raz sa ti to vrati. Raz niekto takto odkopne teba bez vysvetlenia a potom sa clovek sprava ako sialeny.
Zachovaj sa ako chlap, sadni si s nou v klude a normalne sa s nou porozpravaj. Pokial to nepochopi(zalezi aka velka je jej bolest, mozno casom), potom ju mozes ignorovat. Ale neutekaj pred tym.

radana

Tak to aspon na zaciatku ries tak,ze sa jej budes tak nepriamo vyhybat.Chod s kamoskou niekde do rstiky na druhom konci mesta..Ved predsa nie je jasnovidec,aby ta mala stale pod kontrolou...

inkous

a ked som s nejakou kamoskou, tak hned ju zacne nazyvat nadavkami, vypytuje sa jej kraviny, proste je neodbytna a vzdy spomenie, ze jej dlzim prachy za potrat a ze ci to ta slecna vie a aj ked vobec nereagujeme, tak ona zacne hovorit, ze mi tu vodu z pohara alebo cokolvek vyleje na hlavu a si tam rozprava dookola to iste..

inkous

ja som pocul, ze to mozu zablokovat len na zaklade rozhodnutia sudu.. a keby aj, tak to vobec nepomoze, lebo ona volava uz asi z desiatich roznych cisel a vzdy sa vyskytne nejake to dalsie cislo..

radana

Ale myslim,ze je dostupna aj taka sluzba aby si si dal zablokovat volanie urciteho ucastnika,ktory je ti proti srsti.Viem,ze to zrejme nie je riesenie,pretoze v dnesnej dobe su mobily na kazdom kroku a su velmi dostupne..