Ahojte, chcem sa vas spytat, ze ako by ste reagovali, kebyze mate byvalu priatelku, s ktorou ste sa rozisli pred par mesiacmi a ked ste sa s nou rozisli tak by prisla s tym ze je tehotna, nijak vam to vsak nedokazala (teda neukazala tehotensku knizku ani potvrdenie od lekara) potom povedala, ze bola na potrate a zacala si pytat peniaze.. neustale vyvolava z roznych cisiel(50 hovorov denne), chodi zvonit domov, pri nahodnom stretnuti robi sceny, pise maily a az prenasleduje po chodniku..co robit?
ako sa zbavit prenasledovania od byvalej????
tak ako mam ocistit svoje "meno"?
Vsak jasne ze nepojde,lebo ziadne tehotenstvo a ani potrat nebol.
len ako ju poznam, tak ona ku ziadnemu gynekologovi so mnou nepojde
no budem vas informovat.. diky za vase komenty
inkous,tak potom je naozaj len jedna pomoc,ked ta bude slovne napadat na verejnosti...treba zavolat policiu a hotovo.A myslim,ze ju to hned prejde ako psa motor ako sa hovori...
po tom vsetkom, co sa tu napisalo, by som asi riesila situaciu tak, ze ja by som jej zavolala a dohodla si s nou, ze o co jej ide, ci jej ide iba o tych 5000.Ak ano, tak by som s nou isla ku gynekologovi a keby to potvrdil, tak by som jej poštovou poukážkou (aby bol doklad) poslala 5,000. A tym by som to brala za vybavene.
ale to som si daval.. aj ked hovorila, ze to berie poctivo..
ja len dufam, ze si coskoro najde novu obet aj ked ho dopredu lutujem
No ak ona bola nezodpovedna tak si si mal davat pozor...nemyslis?
Ty si musis upratat v hlavicke ,ze aj keby bola na potrate bolo to jej rozhodnutie.A mozes to uzavret ,ze je chora.