Ahoj. Mám 14 rokov a prekonala som anorexiu, chcem sa vás spýtať či si myslíte že som tučná. Vážim 53-54 kg a mám 175cm.....hrozne sa mizdá ze som tucna, hlavne na stehnách.....prosím, napíšte mi svoj názor.....
Som tučná?
Ahojte po porode som nevedela schudnut citila som sa hrozne bola som jak baculka,manzelovi to nevadilo ale predsa len mi nechcel ublizit no videl ze toniesom ja....zacala som s kurou na chudnutie a teraz sa tesim ze to zaberacitim sa fit aj plna elanu a energie...blizsie info na
zoja03t@azet.sk
urcite mas pekne telo
ak nie si spokojna
dorisuj telo sportom,nie dietami
Vsetci ,ktori trpite nadvahou alebo podvahou,pripadne mate zdravotne problemy.
Pomozem vam a poradim vam ako vas problem odstranite.
Seriozne ponuky na mail :
praca.wellnes.rk@gmail.com
som tucna?mam 10rokov meriam 159-160cm a vazim 47-48
Ahoj holky, ženy, deti, spoluobčania. V prvom rade Vám radím aby ste sa nepozerali na názor druhých ale aby ste same zo sebou boli spokojné. Nikto to Vaše telo nenosi len Vy. Ak s tym nieste spokojne tak niečo robte a nehladajte recept. Kazdy sme iny. Brat tabletky nepomoze. Ked si myslite ze ste chudy tak jedzte a ked tučny tak jedzte a športujte. Ziadne diety nepomozu :) Všetko je vo Vas a hlavne v mysli.Čo si o sebe myslite a podobne. Na zaver len tolko aby ste boli sami sebou a radovali sa zo zivota :)
threesha..tak tomu ver,ze cvicit a hybat sa sa jej oplati,to sa oplati vzdy a nemusis ani chciet schudnut..
arktida jasne,ze tucna nie si..mas 14 cize tvoja vaha je uplne super a neboj sa ani priberania..ked sa budes vyvazene,zdravo stravovat a budes mat dostatok pohybu tak nebude problem udrzat si fajn postavicku:D hlavne nevymyslaj s chudnutim,nech zase neskznes k anorexii..drz sa:)
máš krásne telo, každý by ťa chcel, ešte sa povenuj duši a bude to úplne super! Ináč nevadí, k tvojmu veku patria pochybnosti a hľadanie
Nie niesi tucna ak si myslis ze si tak v hlave to nemas vobec v poriadku. Si vyssia ako ja a ja mam cez 60 kg ty mas ovela menej ako by si pri svojej vyske mala mat cize kludne este trochu priber a nestazuj sa na svoju postavu, ked si neni s tym spokojna tak cvic ale nevyplati sa ti to.
Arktida..na svoj vek mas vahu uplne v poriadku.Este si predsa vo vyvoji. Ked ti niekto vravi, ze si tucna, neber si to tak k srdcu.Si normalna baba so zdravou postavou. Zacni sportovat, to pomaha aj na spevnenie postavy, aj na zlepsenie nalady a zlepsi aj pohlad na svet. Budem drzat palce
Dajte si svoju vysku napr. 165 a odpocitajte 100 = 65 kg = nemali by ste vazit ako toto inac mate nadvahu a mali by ste zacat s chudnutim.
Za aky cas schudem z 54kg aspon na 50 ked kazdy den sa budem bicyklovat, utekat alebo hrat sport?