Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

voda007

no damian sa tu prezentuje vseliakymi mudrostami, napr. v mineralkovej vode tie bublinky su podla neho SO4... alebo iny plyn so sirov..v ktorej odbornej literature si to nasiel??...proste nas damian nie je studovany odbornik, tak od neho necakajte ze vie vsetko na stopercent... kto trosku pozna vlastne telo a pouziva logicke myslenie, tak mu z toho vyde, ze zvyseny prisun tekutin zvysuje tlak..., ale pozor, pozor, ak pijete vodu z vodovodu, ktora obsahuje stopove prvky mineralov tak moze aj znizovat tlak!!!...Damian, uz asi otrepana otazka, ale co si zac, co mas vystudovane, comu sa to venujes? nie ze by to bolo to najpodstatnejsie, ale vela ludi to zaujma... uz sa ku tomu konecne pls vyjadri ..no a velmi zaujmave, ze kosa s nim zoblubou suhlasy a podporuje jeho nazory

damian

Ale ja som napisal, ze "moze znizit", haha! Je velka pravdepodobnost, ze ludom z vysokym tlakom adekvatny prisun vody tlak znizi. Ako to je u ludi s nizkym tlakom, to som sa nikde nedocital. Je ale dost mozne, ze voda ma stabilizacny ucinok a tlak vyrovnava. Zial, Sisina mala tlak uz aj tak nizky a po piti vody mala zavrate.

kosa

ethel,

zalezi na tom aka voda.
voda z obsahom soli ( a hlavne nehlasenej) zvysuje KT.

cista voda ho jednoznacne znizi.

jarculy

Ethel,
nepoznáme sa, ale zareagovali sme na Damianovu odpoveď takmer súčasne.
Nič vo zlom,ale som zvedavá, ako nám odpovie.

jarculy

Neviem,Damian, či je to naozaj tak, ako
píšeš, že zvýšený prísun vody znižuje krvný tlak.
Ja mám nízky tlak a v odborných štúdiach som sa dočítala, že ak si ho chcem zvýšiť,musím viac piť. Vyskúšala som to na sebe a funguje to.
Takže, aká je skutočnosť? Zvyšuje väčší príjem vody krvný tlak alebo znižuje?

ethel

DAMIAN: zvýšený prívod tekutín môže znížiť tlak??Mne zvýšený príjem tekutín konečne tlak zvýši a mám to takto vyskúšané aj na pacientoch s nízkym TK.