Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk
Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
celkom jednoducho v lekarni,...
No ok.....koncim:))
Uz som tu navyse:)
no musim vyskusat,a kde tu vlakninu zozeniem,aha uz viem depresia a panicka porucha,si sa mi zdala povedoma,ale tam uz teraz nejako poskromne pisu,ja si tam pisem zo zanulaz,a ideme sa mozno v lete v Bojniciach stretnut,ale este mi neodpisala,na tomto fore si aj priatelov najdes,odkial si ak mozem vediet
tak- tak! :DD
Komu to patrilo???:D
Mne???:DD
Pls......zmen si nick,lebo vzdy mi tu pride v slohovej praci,ze pisu o tebe:P
Sorry:))
no vidis a to bolo na tom to sialene, ... my sme sa s chuti nasmiali.
To je sranda, nenapadlo vas pisat predtym oslovenie, na koho reagujete. Potom by to mozno nebol taky gulas. Ej, ale som mudra.:-)
Sisa, viem z inej temy, tam hlavne prispievam, ale som sa pred nedavnom premiestnila do temy zniceny zivot a teraz som tu, je tu zabava. Este k tomu psyliu, ja nemam tento problem, ale viem o tvojom, tak ma napadlo, detoxikacia organizmu by ti mohla pomoct, cista vlaknina na precistenie zvnutra.
tak ja som tiez nocne vtaca,cez den dobieham lebo do roboty nechodim,frajer by ma ani tak nepustil
ano ale mne sa este nechce spat, ja som nocne vtaca, ...
aj ty sa krasne vyspi TAK
sorry nepotrebujeme ich, uz pisem po Cesky