Nemam depresiu a predsa chcem zomriet

Príspevok v téme: Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
face of agony

Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk

WSJGJFGFHGF

dakujem TAK ze si tu,dnes som sa zacitala do knihy,a nejak som to nezvladla psychycky,odraza sa to na odpovediach na inych forach,som agresivna,nikdy som taka nebola,hulim jednu za druhou,a do toho som si este dala vino.Vo vine je pravda ,hovori sa a ja som zostila ze ta kniha ma PRAVDU a ja to nedokazem prijat,ale snazim sa to prijat,Bojujem sama zo sebou,a buri sa to vo mne:asi nastal cas ZMENI,mozno je to reakcia na to co som sa v tej knihe docitala,neviem si to vysvetlit.Ale jedno viem,ZE SA CHCEM ZMENIT K LEPSIEMU,Sorry mam depky ale ja to vyhrajem ,som si ista.Tiez si mala take stavy???????? Hra mi tu hudba na plne pecky a ja sa snazim bojovat.:)))))

WSJGJFGFHGF

ahoj Tonie,ja mam LASKU,smutna som bola preto ze nikto nebol vcera na mojom fore,mali sme tu strasnu srandu,zasmiala som sa s ostatnymi,moja LASKA je doma pretoze mal nehodu.Ale LASKU MAM

WSJGJFGFHGF

ahoj TAK,ano uhadla si citala som knizku,studujem ju do podrobna a robim si poznamky,som rozhodnuta sa zmenit.Som vdacna ze mam tu cest sa zmenit,je to uzasny pocit vyslobodenia.

Tonnie

ahoj, to preto si smutna, lebo nemas lasku, musis niekoho milovat a vsetko sa zmeni uvidis. Aj ty budes milovana a budes mat pre koho zit a zrazu zivot bude ruzovy..pa