Nemam depresiu a predsa chcem zomriet

Príspevok v téme: Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
face of agony

Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk

lDenzl

tak:))
to nie je dobra rada fajcit v byte:)
Ty si ako jej zle ,,JA":DD

Ja som uz davno krasny princ:)) To si nezistila??:)

WSJGJFGFHGF

dakujem TAK,nikdy som nefajcila v byte,pripadalo mi to dost nefer k nabytku,:))))) ALE dnes si to mozem dovolit.Dnes je moj DEN a nikto mi ho nevezme:))))) to je ta tom Zivote to krasne,ved som vravela ze ZIVOT je Veeeeeeeelmi jedkoduchy, takze podla toho sa riadim,budem hulit kde chcem,nie TAK ????????????????

WSJGJFGFHGF

Denzliku,medzi zaskocenych patri kazdy kto sa chcem ZMENIT.Patris do tej skupiny aj ty?????? alebo si sa uz zmenil napriklad na Krasneho Princa????,

WSJGJFGFHGF

inac ako som uz pisala,ze som si dala trosku vinka,:))) teraz som sa obliala,a hladala som cigarety a zistila som ze na nich sedim