chcem sa spytat ci moze vela cvicenia ublizit? chcem chudnut tak ze budem cvicit kazdy den tak jednu dve hodinky akobudem vladat.moze mi to ublizit? nemoze sa stat ne neschudnem a narastu mi slavy?
vela cvicenia moze ublizit?
friase: možno si vychudnutá. lenže ja som tak akurát. a chodila som do jedného luxusného klubu v BA, kde boli aj tréneri. stále tam chodím, ale už nie do posilky. to nie je pre mňa. pre mňa je aeróbna činnosť. a tiež mám vyštudovanú TV a je to úplne normálne. nie som jediná. svaly sú ťažšie ako tuky.
preto si sa zvacsila, lebo si sa neporadila s trenerom, nemam pravdu? sla si podla nejakeho treningu, kt. vypracoval niekto kto je na to kvalifikovany? asi nie, naozaj neviem co si cvicila ked si sa stala z cvicenia "velka". ja cvicim niekolko rokov a nemam vacsie a vacsie stehna.
tak ja som sa z posilky zväčšovala.mala som pevné a stále väčšie a väčšie stehná, takže fraisee nemá pravdu.
myslela som v posilke a potom aerobik,tae-bo atd
aby ti narastli poriadne svaly tak to by si musela cvicit v telocvicni a nie doma, mimochodom, holky co chodia 2 roky do posilovne nemaju svaly, pretoze jednoducho si zena a nie chlap.