Ahojte. Ako sa mam zbavit velkych bokov? Prosim pomozte. Vzdy ked si oblecem nejake uzsie nohavice vyzera to hrozne.Pomoooc
CHcem schudnut
YaaaaaaaY pomoc ako mam schudnu ket mam iba 15 rokov a visku mam 168 a vazim 54Kg a mám velke boky ako mam schudnut aspon 10 kil z bruska a z bokov prosim ak nieso viete mi napiste na email 1_ladenka_1@azet.sk
ja drzim delenu tiež teraz:D asi len tri dni..ale citim sa lepsie a napriek tomu ake mnozstvo spapam za cely den, pohybuje sa to vzdy do 4000kJ... pretože sa tam v podstate nekombinuju kaloricke veci... napr maso so zeleninou..a z toho sa clovek aj naje a zelenina ma napr. malo kcal.. no... kazdopadne, citim sa lepsie:) a nie hladna.
Aj ja uprednostnujem delenu stravu.
tak si kup trochen sirsie..
ano chcem schudnúť, ale nemám dostatočnú motiváciu, niečo čo ma vyhecuje, ani plagáty nahých sexi ženských nepomáhajú....poradte mi
Ja som schudla delenou stravou 8 kíl za 6 týždne.Skúšala som všelijaké diéty, ale delená strava bola najúčinnejšia.
Ja som schudla 8 kíl za 6 týždne delenou stravou.Skúšala som všelijaké diéty, ale delená strava bola pre mňa najúčinnejšia.