Ahojte. Ako sa mam zbavit velkych bokov? Prosim pomozte. Vzdy ked si oblecem nejake uzsie nohavice vyzera to hrozne.Pomoooc
CHcem schudnut
ADRIANCHUDY komplimenty za rady co rozdavas.Ak si si nevsimol,tak su tu 13 ci 15 rocne baby a adipex retard,ak si ho bral ,tak urcite vies,ze ma velmi vela vedlajsich ucinkov,ktore mozu viest k vaznemu poskodeniu zdravia,ak ne k horsiemu.Dokonca ich stiahli z trhu.Dufam,ze to raz niekto neporadi mojej dcere.........
a aka polievka je najmenej kaloricka? sory za trapne otazky ale pomoze mi to dakujem velmi
niee :(
plnotucny taveny so smotanou...tiez plnotucnou.
holky, mozem vas poprosit o radu? aky syr sa dava vecsinou na zapekanu brokolicu so syrom v restikach? plnotucny vsak? :(
karin
máš 13 rokov, ešte sa len vyvýjaš, ty svoju postavu ešte nerieš...
ahojte mam 13 rokov a asi 57-58 kg visku asi 168 ale mam velke boky aj brusko poradte mi prosim piste na cCHo520@azet.sk dakujem!
dievčatá,nedržte žiadne diety.upravte si stravu.ja som to urobila,podarilo sa mi to vďaka úžasným ľuďom zo stránky www.chudnutie.-ako.sk a tiež autorovi fora,ktorý tam dáva cenné a pravdivé rady. preštudujte si jeho články a bude sa vám dariť ako mne.odkedy som na fore,podarilo sa mi dať dolu 17kíl za minulý rok.