cigarety

miranda

nika001,presne to je moj nazor.neznasam fajcenie,cigaretovy dym,prestavaju mi byt sympticky alebo blizky ludia,kt.fajcia(teda nezavrhujem akoludi,zavrhujem fajcenie),preto som nikdy nezacala vztah s niekym,kto fajci.je totiz velmi tazke zmenit sam seba, nieto druheho a nieto este muza!ak ju lubi,tak prestane on,pretoze fajcit je vseobecne zle,nezdrave nie nefajcit.ak si vazi loli,tak by sa mal snazit nesposobovat jej taketo pocity..ved je tam aj jej strach o neho,jeho zdravie,ich buducnost.
ja osobne som alergicka na dym z cigariet,nemozem dychat a dusim sa.ale tento postoj k fajceniu som male este skor,ako som to zistila...alebo dostala tu alergiu.

lost angel

Ahoj no ak ti to vadi je to prirodzene ak niesi fajciarkou aj ty ale myslim ze su ine sposoby ako sa to da riesit. isteze ti zalezi na tom aby bol zdravy pocas spolocneho zivota a cigarety mu v tom asi prospesne nebudu. Ale ak sa s nim chces rozist kvoli cigaretam je tu akasi dilema co je laska a co je zlozvyk. Laska je ze s nim budes aj s cigaretami a presvedcis ho ze zdravie si nicit nebude pretoze chcete mat spolocny zivot bez zdravotnych problemov a rannych kasliacich 10minutoviek. Ale ak sa s nim chces rozist cigarety v tom nebudu...

nika001

Fajcenie skodi tak isto ako vsetko ostatne. Minuly tyzden zomrela suseda (cca 70 rokov) na rakovinu pluc a nikdy nefajcila, ani nechodila do podnikov, kde sa fajci(lebo v jej mladosti take nieco ani nebolo) a je vela takych ludi. Osobne si myslim, ze ak clovek nema rad fajcenie, rozhodne nema zacat chodit s clovekom, ktory fajci. Ak ho lubi, tak ho nema co menit.

loli

Je mi jedno, keď niekto fajčí. Je to jeho vec. Ale keď to robí niekto, koho mám rada a viem, že mu to škodí, tak mi vadí.

neo

Uznavam ze loli ma pravdu. Bohuzial kto nikdy nefajcil nepochopi ake tazke je prestat. Uz som nefajcil mesiac a znova som zacal. Ja by som urcite ocenil keby mi priatelka pomohla prestat.

loli

Miranda je to pravda, ale keďže dieťa sa vyvíja v tela matky a výživu má od nej, tak že to má väčší vplyv. Keď fajčí muž tak to má tiež vplyv, ale menší.

miranda

loli,diky a choroby alebo nasledky z fajcenia? niekde som citala,ze aj muzi by nemali kvôli kvalite spermii.mnohi chcu,aby zena nefajcila,ze to ohrozuje,poskodzuje vôbec ovplivnuje plod,ale aj fajcenie u nich ho ovplivnuje ako dym,kt.vdychuje partnerka,tak aj tie spermie produkovane v case fajcenia.je to pravdiva tato informacia?