Ahojte, ake mate skusenosti s liekom CANDIVAC??? zabral?
Candivac - Candida
cHVALABOHU, že odkedy používam nemenovaný prostriedok na umývanie intímnych zon tieto problémy nemám už 6 rokov.Predtým som prestriedala hádam všetky lieky ktoré boli dostupné na trhu.
mne takisto nezabral...
ja som brala 3 mesiace candivac a vobec mi nezabral, prave naopak. ziadne zlepsenie som nepocitovala, zbytocne vyhodene peniaze
Aka je cena Candivacu?
Candivac nezabera na mykozy a vaginálne plesne, skôr na plesne v tráviacom trakte. Na mykózy doporučujem jednoznačne Citrovital - výťažok z graprefruidných semiačok, na vaginálne - čipky a krémy.
Pisala som tu do temy"Rada pre vsetky zeny,co maju kvasinky."O byline Krticnik hluznaty.Precitajte.
no ja som uzivala candivac 2 mesiac...prvych 10dni pocas uzivania bolo dobre..pocas 20dnovej pauzy zas...pocas dalsich 10dnoch uzivania nic akurat 8. a 9. den to na mna prislo...tiez uz som zufalaaa=(
neviete nahodou ako sa vola Candivac po taliansky, v lekarni to tu nemozem zohnat pod tymto nazvom.Dakujem
Ahojte!
Ja som sa tiež dlho liečila-liekmi a čipkami od lekára i voľnopredajnými z lekárne.Začala som s Candivacom, keď sa kúpem nakvapkám si par kvapiek čajovníkovej silice do kúpeľa a pijem čaj Lapacho(dá sa ľahko kúpiť v lekárni alebo v čajovniach) a netreba zabúdať jesť každý deň jogurt alebo Actimel:)Musím sa priznať že mi je po dvoch rokoch trápenia konečne dobre:)